Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Masia Poland TSV08`WROCŁAW
Wlasna Tactiek ts2
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 51.8
adequate Schieten adequate
average Passen formidable
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Zajdel is nu in balbezit. Zajdel geeft een hoge lob. Daar is Agritis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krysiński is nu in balbezit. Krysiński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Agritis geeft de bal voor. Zsámboki kopt de bal weg. Sekuła heeft problemen om de bal te vangen. Zajdel geeft een lange en hoge pass. Krysiński springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Runner probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sekuła de bal. Płyta begaat een overtreding. Płyta krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Agritis geeft een hoge lob. Inworp. Stolarski met een snelle inworp. Bystrowski rent richting de bal. Bystrowski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krysiński krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Masia Poland - TSV08`WROCŁAW 0:1

25e minuut.
Gibes geeft een hoge lob. Inworp. Gravina met een snelle inworp. Runner is nu in balbezit. Runner geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Agritis geeft een lange en hoge pass. Zahorecz kopt de bal weg. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński schiet op doel. Pajer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Masia Poland - TSV08`WROCŁAW 1:1

32e minuut.
Sekuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajdel verovert de bal door een tackle van achteren. Madaro rent richting de bal. Zajdel verovert de bal door een tackle van achteren. Zajdel draait met de bal, schiet en ... Sierra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Agritis geeft een hoge lob. Inworp. Zajdel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bystrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bystrowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Zajdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajdel speelt de bal door. Krysiński is nu in balbezit. Krysiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Masia Poland - TSV08`WROCŁAW 1:2

40e minuut.
Daar is Sekuła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sekuła geeft de bal voor. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Masia Poland - TSV08`WROCŁAW 2:2

43e minuut.
Klungelig pakt Madaro de bal. Krysiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Madaro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krysiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bystrowski wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Masia Poland 61%, TSV08`WROCŁAW 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Masia Poland - TSV08`WROCŁAW 2:2

52e minuut.
Runner rent richting de bal. Bystrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bystrowski geeft de bal voor. Krysiński krijgt zijn hoofd ertegen. Sierra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Masia Poland - TSV08`WROCŁAW 2:3

56e minuut.
Gibes rent richting de bal. Łomiński rent richting de bal. Gibes verovert de bal door een tackle van achteren. Bystrowski is nu in balbezit. Bystrowski geeft een hoge lob. Sierra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Bystrowski passt de bal in één keer door. Agritis verovert de bal door een tackle van achteren. Krysiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krysiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Masia Poland - TSV08`WROCŁAW 2:4

82e minuut.
Gibes probeert naar een medespeler te passen. Zajdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajdel probeert naar een medespeler te passen. Płyta rent richting de bal. Płyta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Płyta is nu in balbezit. Bystrowski rent richting de bal. Bystrowski passt de bal in één keer door. Krysiński is nu in balbezit. Krysiński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Masia Poland 71%, TSV08`WROCŁAW 29%.
La Masia Poland - TSV08`WROCŁAW 2:4