Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC High-League Biało-Zieloni
Normal Tactiek yyy
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29 gemiddelde waardering 44.2
average Schieten very good
poor Passen adequate
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Kreem bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinkov verovert de bal door een tackle van achteren. Szeja bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeja draait met de bal, schiet en ... Kalwara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC High-League - Biało-Zieloni 0:1

12e minuut.
Wilim rent richting de bal. Wilim geeft de bal voor. Klungelig pakt Dinkov de bal. Szeja is nu in balbezit. Szeja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Mânzeanu kopt de bal weg. Szeja rent richting de bal. Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeja onderschept slim de pass. Szeja schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Szeja is nu in balbezit. Dinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeja verovert de bal door een tackle van achteren. Szeja haalt uit met een fantastische trap. Kalwara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC High-League - Biało-Zieloni 0:2

22e minuut.
Kreem bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreem passt de bal met de wreef. Szeja bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeja schiet op doel. Kalwara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kreem rent richting de bal. Kreem passt de bal zonder na te denken. Wilim rent richting de bal. Wilim geeft een hoge lob. Szeja krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC High-League - Biało-Zieloni 0:3

27e minuut.
Inworp. Tomio met een snelle inworp. Mânzeanu met een sublieme pass. Szeja bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC High-League - Biało-Zieloni 0:4

32e minuut.
Fidelus speelt de bal door. Szeja is nu in balbezit. Kreem rent richting de bal. Kreem haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dinkov de bal onder controle te krijgen. Kalwara bokst de bal weg. Kreem rent richting de bal. Kreem draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Inworp. Wilim met de inworp. Kreem rent richting de bal. Kreem draait met de bal, schiet en ... Kalwara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC High-League - Biało-Zieloni 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC High-League 74%, Biało-Zieloni 26%.
FC High-League - Biało-Zieloni 0:5

54e minuut.
Kreem passt de bal zonder na te denken. Fidelus rent richting de bal. Fidelus passt de bal met de wreef. Kreem is nu in balbezit. Kreem haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Służewski rent richting de bal. Tomio onderschept slim de pass. Tomio probeert naar een medespeler te passen. Szeja rent richting de bal. Szeja haalt uit met een fantastische trap. Kalwara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Cellers rent richting de bal. Mânzeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Mânzeanu speelt de bal door. Szeja rent richting de bal. Szeja draait met de bal, schiet en ... Kalwara bokst de bal weg. Kreem bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreem schiet op doel. Kalwara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Cellers rent richting de bal. Cellers passt de bal in één keer door. Rogoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoveanu haalt uit met een fantastische trap. Kunia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC High-League - Biało-Zieloni 1:5

70e minuut.
Osial geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Borysewicz de bal onder controle te krijgen. Latocha kopt de bal weg. Daar is Kreem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kreem schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Dinkov geeft de bal voor. Madincea kopt de bal weg. Kreem speelt de bal door. Szeja rent richting de bal. Szeja haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Madincea onderschept slim de pass. Madincea passt de bal zonder na te denken. Tomio speelt de bal door. Kreem bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreem probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC High-League - Biało-Zieloni 1:6

83e minuut.
Mânzeanu is nu in balbezit. Mânzeanu geeft de bal voor. Szeja is nu in balbezit. Szeja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC High-League - Biało-Zieloni 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC High-League 76%, Biało-Zieloni 24%.
FC High-League - Biało-Zieloni 1:7