Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Biało-Zieloni FC High-League
yyy Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
36 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 26.6
very good Schieten weak
good Passen weak
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Kurzok met de inworp. Gałusa rent richting de bal. Gałusa geeft een lange en hoge pass. Daar is Rogoveanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogoveanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Szeja passt de bal zonder na te denken. Daar is Fidelus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fidelus probeert naar een medespeler te passen. Kreem bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreem haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Gardocki is nu in balbezit. Gardocki geeft een hoge lob. Oprych probeert de bal aan de voet te houden. Szeja bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeja schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Tomio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomio speelt de bal door. Kreem heeft problemen om de bal te vangen. Kreem draait met de bal, schiet en ... Antosiewicz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Biało-Zieloni - FC High-League 1:0

20e minuut.
Gałusa probeert naar een medespeler te passen. Kreem is nu in balbezit. Kreem passt de bal in één keer door. Szeja rent richting de bal. Szeja haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Latocha onderschept slim de pass. Latocha geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fidelus met een snelle inworp. Wilim geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Mânzeanu met een sublieme pass. Kreem is nu in balbezit. Szeja rent richting de bal. Kreem bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreem schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Wilim kopt de bal weg. Kreem is nu in balbezit. Kreem passt de bal zonder na te denken. Szeja is nu in balbezit. Szeja schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kalwara maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Kreem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kreem draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Służewski de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Dinkov geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wilim geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szeja bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Biało-Zieloni - FC High-League 2:0

33e minuut.
Mânzeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mânzeanu geeft de bal voor. Szeja rent richting de bal. Szeja schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kalwara trapt de bal weg van het doel. Fidelus kopt de bal weg. Daar is Szeja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szeja haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Kalwara met een harde bal richting middenveld. Mânzeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mânzeanu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kreem de bal. Kreem schiet op doel. Kalwara bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Biało-Zieloni - FC High-League 3:0

44e minuut.
Kalwara geeft de bal voor. Wilim rent richting de bal. Wilim geeft een lange en hoge pass. Szeja rent richting de bal. Szeja draait met de bal, schiet en ... Kalwara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Mânzeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mânzeanu passt de bal zonder na te denken. Szeja is nu in balbezit. Szeja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Biało-Zieloni - FC High-League 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biało-Zieloni 24%, FC High-League 76%.
Biało-Zieloni - FC High-League 4:0

52e minuut.
Tomio passt de bal in één keer door. Szeja bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeja passt de bal met de wreef. Kreem rent richting de bal. Kreem draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Dinkov de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biało-Zieloni - FC High-League 5:0

58e minuut.
Szeja passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kreem de bal. Szeja rent richting de bal. Kreem bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreem haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Kreem rent richting de bal. Kreem passt de bal zonder na te denken. Szeja rent richting de bal. Szeja draait met de bal, schiet en ... Kalwara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biało-Zieloni - FC High-League 6:0

63e minuut.
Sá Pato heeft problemen om de bal te vangen. Kurzok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sá Pato verovert de bal door een tackle van achteren. Sá Pato geeft de bal voor. Szeja maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Kreem is nu in balbezit. Kreem geeft de bal voor. Szeja rent richting de bal. Szeja draait met de bal, schiet en ... Kalwara probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Dinkov verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wilim geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tomio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomio schiet op doel. Kalwara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Wilim passt de bal zonder na te denken. Mânzeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mânzeanu passt de bal met de wreef. Szeja rent richting de bal. Szeja draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kalwara met een harde bal richting middenveld. Mânzeanu kopt de bal weg. Kreem bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreem draait met de bal, schiet en ... Kalwara maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Szeja rent richting de bal. Szeja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Biało-Zieloni - FC High-League 7:0

71e minuut.
Gałusa is nu in balbezit. Kreem rent richting de bal. Szeja bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeja draait met de bal, schiet en ... Kalwara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biało-Zieloni - FC High-League 8:0

81e minuut.
Mânzeanu speelt de bal door. Fidelus is nu in balbezit. Mânzeanu speelt de bal door. Kreem rent richting de bal. Kreem haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Fidelus is nu in balbezit. Kreem bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreem haalt uit met een fantastische trap. Dinkov probeert de bal aan de voet te houden. Kalwara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biało-Zieloni - FC High-League 9:0

89e minuut.
Klungelig pakt Służewski de bal. Mânzeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Mânzeanu speelt de bal door. Szeja rent richting de bal. Szeja draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biało-Zieloni 18%, FC High-League 82%.
Biało-Zieloni - FC High-League 9:0