Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TSV08`WROCŁAW Miękkie Bolce
ts2 Tactiek wsadzić bolca
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
52.5 gemiddelde waardering 46.5
adequate Schieten good
excellent Passen adequate
very good Verdedigen good


7e minuut.
Ligocki speelt de bal door. Bystrowski speelt de bal door. Zajdel speelt de bal door. Płyta is nu in balbezit. Bystrowski geeft de bal voor. Dyrda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bystrowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zajdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajdel geeft een hoge lob. Krysiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV08`WROCŁAW - Miękkie Bolce 1:0

11e minuut.
Bystrowski met de inworp. Stolarski met een sublieme pass. Żwirko verovert de bal door een tackle van achteren. Zajdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajdel geeft de bal voor. Dyrda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Sendra is nu in balbezit. Sendra passt de bal zonder na te denken. Sekwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Siarkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Siarkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Florczyk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zajdel met een snelle inworp. Bystrowski rent richting de bal. Bystrowski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Żwirko probeert de bal aan de voet te houden. Płyta kopt de bal weg. Krysiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krysiński haalt uit met een fantastische trap. Dyrda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV08`WROCŁAW - Miękkie Bolce 2:0

37e minuut.
Bystrowski probeert de bal met de borst te controleren. Sendra is nu in balbezit. Sendra passt de bal zonder na te denken. Echaust is nu in balbezit. Echaust draait met de bal, schiet en ... Pajer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV08`WROCŁAW 42%, Miękkie Bolce 58%.
TSV08`WROCŁAW - Miękkie Bolce 2:0

55e minuut.
Klungelig pakt Stolarski de bal. Borejko probeert naar een medespeler te passen. Gibes rent richting de bal. Echaust verovert de bal door een tackle van achteren. Echaust draait met de bal, schiet en ... Pajer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Klungelig pakt Zajdel de bal. Zajdel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chodacki de bal. Krysiński is nu in balbezit. Krysiński haalt uit met een fantastische trap. Dyrda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Sendra speelt de bal door. Echaust rent richting de bal. Siarkowski is nu in balbezit. Siarkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Zajdel rent richting de bal. Zajdel passt de bal met de wreef. Krysiński is nu in balbezit. Krysiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV08`WROCŁAW - Miękkie Bolce 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV08`WROCŁAW 41%, Miękkie Bolce 59%.
TSV08`WROCŁAW - Miękkie Bolce 3:0