Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Biało-Zieloni ArgItaGerHol
yyy Tactiek 523
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
23 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 24.5
solid Schieten poor
adequate Passen poor
good Verdedigen average


8e minuut.
Mânzeanu kopt de bal weg. Szeja heeft problemen om de bal te vangen. Benedykciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeja onderschept slim de pass. Szeja draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Zaradny bereikt de bal nog maar net als eerste. Mânzeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Mânzeanu probeert naar een medespeler te passen. Kreem bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreem haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Derdaś rent richting de bal. Kreem onderschept slim de pass. Kreem passt de bal zonder na te denken. Szeja bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeja schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Fidelus geeft een lange en hoge pass. Daar is Szeja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theofrastos is nu in balbezit. Szeja onderschept slim de pass. Szeja haalt uit met een fantastische trap. Kałuski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Fidelus is nu in balbezit. Fidelus geeft een lange en hoge pass. Szeja bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Biało-Zieloni - ArgItaGerHol 1:0

25e minuut.
Desperat passt de bal met de wreef. Daar is Kreem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szeja rent richting de bal. Szeja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Biało-Zieloni - ArgItaGerHol 2:0

29e minuut.
Desperat passt de bal met de wreef. Mânzeanu rent richting de bal. Mânzeanu passt de bal in één keer door. Szeja is nu in balbezit. Szeja draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Inczewski heeft problemen om de bal te vangen. Mânzeanu rent richting de bal. Mânzeanu passt de bal zonder na te denken. Kreem rent richting de bal. Kreem draait met de bal, schiet en ... Kałuski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szeja bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tomio zal de hoekschop nemen. Szeja rent richting de bal. Szeja draait met de bal, schiet en ... Lebioda probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Biało-Zieloni - ArgItaGerHol 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biało-Zieloni 34%, ArgItaGerHol 66%.
Biało-Zieloni - ArgItaGerHol 3:0

48e minuut.
Desperat rent richting de bal. Wilim verovert de bal door een tackle van achteren. Wilim geeft de bal voor. Szeja rent richting de bal. Szeja schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Derdaś heeft problemen om de bal te vangen. Szeja rent richting de bal. Szeja haalt uit met een fantastische trap. Kałuski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biało-Zieloni - ArgItaGerHol 4:0

53e minuut.
Theofrastos geeft de bal voor. Inworp. Tomio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kreem bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreem haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kreem geeft een hoge lob. Desperat is nu in balbezit. Fidelus begaat een overtreding. Fidelus krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Mânzeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mânzeanu passt de bal met de wreef. Szeja rent richting de bal. Szeja schiet op doel. Kałuski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biało-Zieloni - ArgItaGerHol 5:0

77e minuut.
Tomio met de inworp. Kreem geeft de bal voor. Wilim probeert de bal aan de voet te houden. Szeja rent richting de bal. Szeja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Biało-Zieloni - ArgItaGerHol 6:0

78e minuut.
Klungelig pakt Benedykciuk de bal. Theofrastos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreem onderschept slim de pass. Kreem draait met de bal, schiet en ... Kałuski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biało-Zieloni - ArgItaGerHol 7:0

79e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kałuski niet meer kan verder spelen. Stalewski komt het veld opgelopen. Inczewski probeert naar een medespeler te passen. Benedykciuk is nu in balbezit. Szeja onderschept slim de pass. Szeja schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Fidelus passt de bal in één keer door. Kreem rent richting de bal. Kreem geeft de bal voor. Szeja rent richting de bal. Szeja draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Mânzeanu rent richting de bal. Mânzeanu passt de bal zonder na te denken. Lebioda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreem verovert de bal door een tackle van achteren. Kreem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Biało-Zieloni - ArgItaGerHol 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biało-Zieloni 24%, ArgItaGerHol 76%.
Biało-Zieloni - ArgItaGerHol 8:0