Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Biało-Zieloni Fc Mimik
yyy Tactiek LOL
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 57.1
good Schieten very good
adequate Passen excellent
solid Verdedigen very good


10e minuut.
Doncu verovert de bal door een tackle van achteren. Doncu geeft een lange en hoge pass. Osajda is nu in balbezit. Osajda schiet op doel. Kunia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Wilim passt de bal in één keer door. Szeja is nu in balbezit. Almendarez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Almendarez krijgt een gele kaart. Szeja raakt geblesseerd tijdens het duel. Fidelus zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Mânzeanu speelt de bal door. Klungelig pakt Tomio de bal. Tomio probeert naar een medespeler te passen. Szeja bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeja draait met de bal, schiet en ... Ziarkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Almendarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendarez passt de bal in één keer door. Doncu rent richting de bal. Doncu geeft de bal voor. Osajda heeft problemen om de bal te vangen. Kunia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Doncu kopt de bal weg. Klungelig pakt Binescu de bal. Binescu passt de bal met de wreef. Daar is Noormaa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noormaa schiet op doel. Kunia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Fitzpatrick geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amâncio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Binescu probeert de bal met de borst te controleren. Binescu geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Mânzeanu geeft een hoge lob. Inworp. Amâncio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Almendarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendarez geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biało-Zieloni 58%, Fc Mimik 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Biało-Zieloni - Fc Mimik 0:0

54e minuut.
Kirkov probeert naar een medespeler te passen. Binescu speelt de bal door. Osial rent richting de bal. Noormaa onderschept slim de pass. Noormaa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Szeja speelt de bal door. Tomio bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkov onderschept slim de pass. Kirkov geeft een lange en hoge pass. Fitzpatrick kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Sá Pato speelt de bal door. Almendarez probeert naar een medespeler te passen. Amâncio speelt de bal door. Noormaa is nu in balbezit. Noormaa haalt uit met een fantastische trap. Kunia bokst de bal weg. Osajda is nu in balbezit. Osajda schiet op doel. Kunia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biało-Zieloni - Fc Mimik 0:1

72e minuut.
Kirkov verovert de bal door een tackle van achteren. Binescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Binescu passt de bal met de wreef. Osajda is nu in balbezit. Osajda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Fitzpatrick kopt de bal weg. Binescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Binescu passt de bal zonder na te denken. Osajda is nu in balbezit. Osajda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Binescu is nu in balbezit. Binescu passt de bal in één keer door. Sá Pato is nu in balbezit. Doncu onderschept slim de pass. Doncu geeft een lange en hoge pass. Kunia bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biało-Zieloni 56%, Fc Mimik 44%.
Biało-Zieloni - Fc Mimik 0:1