Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Mimik Biało-Zieloni
LOL Tactiek yyy
47% Balbezit 53%
31% Spel op eigen helft 69%
15 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 41.6
excellent Schieten adequate
formidable Passen average
solid Verdedigen good


2e minuut.
Czarnecki probeert de bal aan de voet te houden. Amâncio met een sublieme pass. Osajda rent richting de bal. Osajda schiet op doel. Kunia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Almendarez passt de bal zonder na te denken. Osajda rent richting de bal. Fitzpatrick tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Osajda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Osajda wilt de vrije trap nemen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - Biało-Zieloni 1:0

8e minuut.
Osial kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sá Pato de bal onder controle te krijgen. Doncu geeft de bal voor. Osajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Osajda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - Biało-Zieloni 2:0

11e minuut.
Doncu rent richting de bal. Doncu geeft een lange en hoge pass. Fitzpatrick heeft problemen om de bal te vangen. Osajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Osajda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Osajda kopt de bal weg. Daar is Osial, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noormaa rent richting de bal. Noormaa draait met de bal, schiet en ... Kunia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - Biało-Zieloni 3:0

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Sá Pato de bal onder controle te krijgen. Doncu speelt de bal door. Noormaa is nu in balbezit. Noormaa schiet op doel. Kunia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - Biało-Zieloni 4:0

17e minuut.
Szeja passt de bal zonder na te denken. Tomio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomio probeert naar een medespeler te passen. Kreem bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreem schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Binescu passt de bal in één keer door. Almendarez speelt de bal door. Amâncio speelt de bal door. Osajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Osajda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Doncu speelt de bal door. Klungelig pakt Binescu de bal. Binescu speelt de bal door. Klungelig pakt Osajda de bal. Osajda schiet op doel. Kunia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kunia niet meer kan verder spelen. Zganiacz komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Osial passt de bal met de wreef. Tomio is nu in balbezit. Inworp. Doncu met de inworp. Binescu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Mimik 30%, Biało-Zieloni 70%.
Fc Mimik - Biało-Zieloni 4:0

61e minuut.
Czarnecki rent richting de bal. Almendarez onderschept slim de pass. Almendarez passt de bal met de wreef. Osajda is nu in balbezit. Osajda haalt uit met een fantastische trap. Zganiacz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Fitzpatrick geeft de bal voor. Inworp. Baumann met een snelle inworp. Almendarez is nu in balbezit. Almendarez geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kirkov passt de bal met de wreef. Doncu met een sublieme pass. Daar is Noormaa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Binescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Binescu geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - Biało-Zieloni 5:0

71e minuut.
Fitzpatrick is nu in balbezit. Fitzpatrick geeft een hoge lob. Inworp. Baumann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Almendarez geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Noormaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Noormaa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Binescu speelt de bal door. Osajda rent richting de bal. Fitzpatrick begaat een overtreding. Osajda moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Osajda kan niet meer verder spelen. Adebola komt het veld opgelopen. Binescu komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Amâncio passt de bal met de wreef. Almendarez speelt de bal door. Osial rent richting de bal. Noormaa onderschept slim de pass. Noormaa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - Biało-Zieloni 6:0

88e minuut.
Sá Pato heeft problemen om de bal te vangen. Noormaa is nu in balbezit. Adebola rent richting de bal. Adebola schiet op doel. Zganiacz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - Biało-Zieloni 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Mimik 32%, Biało-Zieloni 68%.
Fc Mimik - Biało-Zieloni 7:0