Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ks Osiedlowcy TSV08`WROCŁAW
4312 Tactiek ts2
37% Balbezit 63%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.5 gemiddelde waardering 47.9
weak Schieten good
average Passen formidable
weak Verdedigen solid


9e minuut.
Orpiszewski geeft een lange en hoge pass. Daar is Gawor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Futyma rent richting de bal. Futyma schiet op doel. Civelek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Osiedlowcy - TSV08`WROCŁAW 0:1

11e minuut.
Daar is Stolarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stolarski geeft een lange en hoge pass. Futyma is nu in balbezit. Futyma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Osiedlowcy - TSV08`WROCŁAW 0:2

13e minuut.
Zajdel verovert de bal door een tackle van achteren. Zajdel speelt de bal door. Bystrowski speelt de bal door. Płyta is nu in balbezit. Płyta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bystrowski met een snelle inworp. Zajdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajdel geeft de bal voor. Futyma bereikt de bal nog maar net als eerste. Futyma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Aradszky verovert de bal door een tackle van achteren. Bystrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bystrowski passt de bal zonder na te denken. Futyma rent richting de bal. Futyma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Osiedlowcy - TSV08`WROCŁAW 0:3

40e minuut.
Bystrowski probeert naar een medespeler te passen. Zajdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajdel passt de bal zonder na te denken. Płyta is nu in balbezit. Płyta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Płyta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Krysiński komt het veld opgelopen. Civelek trapt de bal weg van het doel. Bystrowski kopt de bal weg. Krysiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krysiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Schitelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Futyma verovert de bal door een tackle van achteren. Futyma passt de bal in één keer door. Zajdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajdel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Osiedlowcy 76%, TSV08`WROCŁAW 24%.
Ks Osiedlowcy - TSV08`WROCŁAW 0:3

52e minuut.
Stolarski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Krysiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butilă onderschept slim de pass. Bystrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bystrowski geeft de bal voor. Civelek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Civelek speelt de bal door. Bystrowski kopt de bal weg. Krysiński is nu in balbezit. Krysiński draait met de bal, schiet en ... Civelek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Aradszky rent richting de bal. Futyma verovert de bal door een tackle van achteren. Futyma probeert naar een medespeler te passen. Krysiński rent richting de bal. Krysiński schiet op doel. Civelek bokst de bal weg.

70e minuut.
Stolarski passt de bal met de wreef. Bystrowski is nu in balbezit. Bystrowski passt de bal in één keer door. Futyma rent richting de bal. Futyma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Osiedlowcy - TSV08`WROCŁAW 0:4

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stolarski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krysiński probeert de bal met de borst te controleren. Krysiński geeft een hoge lob. Civelek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Osiedlowcy - TSV08`WROCŁAW 0:5

77e minuut.
Orpiszewski geeft een hoge lob. Gawor kopt de bal weg. Zajdel heeft problemen om de bal te vangen. Zajdel geeft een lange en hoge pass. Futyma krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Zajdel passt de bal met de wreef. Futyma bereikt de bal nog maar net als eerste. Futyma passt de bal zonder na te denken. Bystrowski is nu in balbezit. Bystrowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Zajdel met een sublieme pass. Krysiński rent richting de bal. Aradszky legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aradszky krijgt een gele kaart. Krysiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bystrowski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Civelek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Osiedlowcy - TSV08`WROCŁAW 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Osiedlowcy 69%, TSV08`WROCŁAW 31%.
Ks Osiedlowcy - TSV08`WROCŁAW 0:6