Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Masia Poland ArgItaGerHol
Wlasna Tactiek 523
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
29 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 27.1
very good Schieten poor
very good Passen weak
solid Verdedigen good


1e minuut.
Tofan bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski is nu in balbezit. Tofan onderschept slim de pass. Tofan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Masia Poland - ArgItaGerHol 1:0

5e minuut.
Theofrastos kopt de bal weg. Fenouillère is nu in balbezit. Ferrer met een sublieme pass. Runner is nu in balbezit. Runner geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Fenouillère probeert naar een medespeler te passen. Tofan rent richting de bal. Pârvulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvulescu draait met de bal, schiet en ... Kałuski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Masia Poland - ArgItaGerHol 2:0

18e minuut.
Inworp. Runner met een snelle inworp. Ferrer geeft de bal voor. Tofan maakt een snoekduik en kopt de bal. Kałuski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Masia Poland - ArgItaGerHol 3:0

21e minuut.
Tofan rent richting de bal. Lebioda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tofan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ferrer kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Kałuski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Masia Poland - ArgItaGerHol 4:0

25e minuut.
Pârvulescu rent richting de bal. Tofan is nu in balbezit. Pârvulescu is nu in balbezit. Tofan rent richting de bal. Tofan schiet op doel. Kałuski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Masia Poland - ArgItaGerHol 5:0

25e minuut.
Inczewski met een sublieme pass. Daar is Zaradny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tofan verovert de bal door een tackle van achteren. Tofan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pârvulescu is nu in balbezit. Pârvulescu haalt uit met een fantastische trap. Kałuski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Masia Poland - ArgItaGerHol 6:0

26e minuut.
Inczewski probeert naar een medespeler te passen. Zaradny heeft problemen om de bal te vangen. Tofan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Hetman kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niziołek rent richting de bal. Niziołek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Runner rent richting de bal. Runner geeft de bal voor. Domplatz kopt de bal weg. Tofan is nu in balbezit. Tofan haalt uit met een fantastische trap. Kałuski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
La Masia Poland - ArgItaGerHol 7:0

35e minuut.
Lebioda heeft problemen om de bal te vangen. Zaradny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaradny passt de bal zonder na te denken. Pârvulescu rent richting de bal. Pârvulescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Klungelig pakt Runner de bal. Niziołek probeert naar een medespeler te passen. Theofrastos geeft de bal voor. Klungelig pakt Pârvulescu de bal. Pârvulescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Tofan rent richting de bal. Derdaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofan verovert de bal door een tackle van achteren. Tofan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Masia Poland - ArgItaGerHol 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Masia Poland 24%, ArgItaGerHol 76%.
La Masia Poland - ArgItaGerHol 8:0

51e minuut.
Lebioda met een sublieme pass. Pârvulescu rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Lebioda ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lebioda naar de kleedkamers voor een vroege douche. Pârvulescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ferrer legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
La Masia Poland - ArgItaGerHol 9:0

55e minuut.
MacGlashan onderschept slim de pass. Malarz verovert de bal door een tackle van achteren. Malarz geeft de bal voor. Tofan rent richting de bal. Tofan schiet op doel. Kałuski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pârvulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvulescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Masia Poland - ArgItaGerHol 10:0

64e minuut.
Desperat probeert de bal met de borst te controleren. Domplatz speelt de bal door. Ferrer speelt de bal door. Tofan is nu in balbezit. Tofan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tofan rent richting de bal. Tofan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Zsámboki onderschept slim de pass. Zsámboki passt de bal zonder na te denken. Runner rent richting de bal. Pârvulescu rent richting de bal. Pârvulescu haalt uit met een fantastische trap. Kałuski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Ferrer verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrer speelt de bal door. Domplatz met een sublieme pass. Tofan rent richting de bal. Tofan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Theofrastos bereikt de bal nog maar net als eerste. Theofrastos geeft de bal voor. MacGlashan heeft problemen om de bal te vangen. Domplatz is nu in balbezit. Domplatz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ferrer kopt de bal weg. Klungelig pakt Tofan de bal. Tofan passt de bal met de wreef. Daar is Pârvulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pârvulescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Fenouillère onderschept slim de pass. Ferrer rent richting de bal. Ferrer passt de bal zonder na te denken. Tofan is nu in balbezit. Tofan schiet op doel. Kałuski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
La Masia Poland - ArgItaGerHol 11:0

84e minuut.
Runner controleert de bal met de borst. Runner passt de bal in één keer door. Tofan is nu in balbezit. Tofan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Masia Poland - ArgItaGerHol 12:0

87e minuut.
Fenouillère onderschept slim de pass. Fenouillère geeft een hoge lob. Pârvulescu rent richting de bal. Pârvulescu schiet op doel. Kałuski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Masia Poland - ArgItaGerHol 13:0

89e minuut.
Klungelig pakt Fenouillère de bal. Malarz met een sublieme pass. Domplatz met een sublieme pass. Tofan heeft problemen om de bal te vangen. Tofan schiet op doel. Kałuski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tofan is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Derdaś ... Strafschop! Tofan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tofan neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
La Masia Poland - ArgItaGerHol 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Masia Poland 25%, ArgItaGerHol 75%.
La Masia Poland - ArgItaGerHol 14:0