Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TSV08`WROCŁAW Biało-Zieloni
ts2 Tactiek yyy
48% Balbezit 52%
34% Spel op eigen helft 66%
16 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 43.1
solid Schieten good
outstanding Passen adequate
formidable Verdedigen good


2e minuut.
Gibes geeft een lange en hoge pass. Daar is Futyma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bystrowski speelt de bal door. Zajdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajdel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Futyma is nu in balbezit. Fitzpatrick begaat een overtreding. Futyma raakt geblesseerd tijdens het duel. Bystrowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Futyma springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Fidelus geeft de bal voor. Wilim kopt de bal weg. Janczewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szeja bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeja draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Klungelig pakt Płyta de bal. Sá Pato onderschept slim de pass. Sá Pato met een sublieme pass. Futyma bereikt de bal nog maar net als eerste. Futyma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV08`WROCŁAW 34%, Biało-Zieloni 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TSV08`WROCŁAW - Biało-Zieloni 0:0

52e minuut.
Klungelig pakt Tomio de bal. Tomio geeft een lange en hoge pass. Tomaszuk controleert de bal met de borst. Szeja verovert de bal door een tackle van achteren. Szeja draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Płyta onderschept slim de pass. Płyta probeert naar een medespeler te passen. Futyma bereikt de bal nog maar net als eerste. Futyma draait met de bal, schiet en ... Kunia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Sá Pato bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajdel verovert de bal door een tackle van achteren. Zajdel speelt de bal door. Płyta rent richting de bal. Płyta geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kunia trapt de bal weg van het doel. Bystrowski kopt de bal weg. Fidelus heeft problemen om de bal te vangen. Płyta is nu in balbezit. Płyta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV08`WROCŁAW 35%, Biało-Zieloni 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TSV08`WROCŁAW - Biało-Zieloni 0:0