Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Biało-Zieloni TSV08`WROCŁAW
yyy Tactiek ts2
59% Balbezit 41%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 33.6
solid Schieten average
adequate Passen adequate
good Verdedigen average


4e minuut.
Płyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Płyta geeft een hoge lob. Sá Pato rent richting de bal. Czekański verovert de bal door een tackle van achteren. Czekański haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Alończyk rent richting de bal. Wilim rent richting de bal. Wilim geeft een hoge lob. Szeja bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Głazowski is nu in balbezit. Fidelus onderschept slim de pass. Fidelus passt de bal in één keer door. Tomio rent richting de bal. Tomio geeft een lange en hoge pass. Grzechowiak bokst de bal weg.

29e minuut.
Śliwiński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czarnecki met een snelle inworp. Wilim is nu in balbezit. Wilim geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Kreem probeert naar een medespeler te passen. Tomio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomio passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kreem de bal. Kreem haalt uit met een fantastische trap. Grzechowiak bokst de bal weg.

39e minuut.
Alończyk is nu in balbezit. Alończyk passt de bal zonder na te denken. Fidelus geeft de bal voor. Szeja is nu in balbezit. Szeja schiet op doel. Grzechowiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Głazowski verovert de bal door een tackle van achteren. Mânzeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Mânzeanu passt de bal in één keer door. Tomio is nu in balbezit. Tomio geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szeja krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biało-Zieloni 42%, TSV08`WROCŁAW 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Biało-Zieloni - TSV08`WROCŁAW 0:0

60e minuut.
Mânzeanu speelt de bal door. Tomio is nu in balbezit. Tomio speelt de bal door. Kreem rent richting de bal. Kreem geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Szeja is nu in balbezit. Śliwiński onderschept slim de pass. Wilim begaat een overtreding. Wilim krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Orpiszewski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czarnecki met een snelle inworp. Wilim bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilim geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Biało-Zieloni - TSV08`WROCŁAW 1:0

73e minuut.
Wilim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kreem is nu in balbezit. Kreem geeft een lange en hoge pass. Tomio rent richting de bal. Tomio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Biało-Zieloni - TSV08`WROCŁAW 2:0

76e minuut.
Wilim bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilim passt de bal zonder na te denken. Szeja rent richting de bal. Szeja haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Orpiszewski geeft een lange en hoge pass. Fitzpatrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Głazowski verovert de bal door een tackle van achteren. Czekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Czekański schiet op doel. Kunia bokst de bal weg.

86e minuut.
Kaczorowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tomio met de inworp. Kreem rent richting de bal. Kreem draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biało-Zieloni 34%, TSV08`WROCŁAW 66%.
Biało-Zieloni - TSV08`WROCŁAW 2:0