Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Mimik Ks Osiedlowcy
LOL Tactiek 4312
57% Balbezit 43%
25% Spel op eigen helft 75%
14 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 32.8
excellent Schieten weak
excellent Passen average
solid Verdedigen weak


3e minuut.
Janas rent richting de bal. Binescu verovert de bal door een tackle van achteren. Binescu speelt de bal door. Osajda rent richting de bal. Osajda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Yurttaş probeert naar een medespeler te passen. Kirkov heeft problemen om de bal te vangen. Binescu speelt de bal door. Doncu geeft de bal voor. Noormaa kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Klungelig pakt Doncu de bal. Doncu geeft een lange en hoge pass. Noormaa rent richting de bal. Noormaa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - Ks Osiedlowcy 1:0

27e minuut.
Patuzzo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pufleanu komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Klungelig pakt Almendarez de bal. Almendarez passt de bal met de wreef. Amâncio rent richting de bal. Amâncio geeft een hoge lob. Noormaa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - Ks Osiedlowcy 2:0

43e minuut.
Cicero passt de bal met de wreef. Almendarez met een sublieme pass. Amâncio speelt de bal door. Osajda rent richting de bal. Osajda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Mimik 26%, Ks Osiedlowcy 74%.
Fc Mimik - Ks Osiedlowcy 2:0

50e minuut.
Amâncio geeft een lange en hoge pass. Doncu kopt de bal weg. Daar is Savola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osajda is nu in balbezit. Osajda draait met de bal, schiet en ... Civelek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Doncu is nu in balbezit. Doncu passt de bal in één keer door. Almendarez speelt de bal door. Noormaa rent richting de bal. Noormaa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Boniek kopt de bal weg. Baumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumann passt de bal zonder na te denken. Amâncio is nu in balbezit. Amâncio geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Amâncio geeft de bal voor. Savola bereikt de bal nog maar net als eerste. Savola geeft de bal voor. Almendarez rent richting de bal. Almendarez geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Almendarez geeft een lange en hoge pass. Amâncio kopt de bal weg. Osajda is nu in balbezit. Osajda haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Binescu is nu in balbezit. Binescu passt de bal zonder na te denken. Osajda is nu in balbezit. Osajda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - Ks Osiedlowcy 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Mimik 25%, Ks Osiedlowcy 75%.
Fc Mimik - Ks Osiedlowcy 3:0