Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ks Osiedlowcy Fc Mimik
4312 Tactiek LOL
39% Balbezit 61%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
31.6 gemiddelde waardering 53.9
weak Schieten excellent
average Passen excellent
weak Verdedigen good


9e minuut.
Amâncio bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Amâncio de bal. Amâncio speelt de bal door. Osajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Osajda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Gawor geeft een hoge lob. Inworp. Amâncio met de inworp. Binescu geeft de bal voor. Noormaa springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Daar is Patuzzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawor is nu in balbezit. Civelek probeert naar een medespeler te passen. Binescu is nu in balbezit. Binescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Amâncio onderschept slim de pass. Amâncio probeert naar een medespeler te passen. Osajda is nu in balbezit. Osajda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Osiedlowcy - Fc Mimik 0:1

34e minuut.
Binescu is nu in balbezit. Binescu passt de bal met de wreef. Daar is Doncu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doncu geeft de bal voor. Noormaa springt en kopt de bal. Civelek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Osajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Amâncio is nu in balbezit. Amâncio speelt de bal door. Osajda is nu in balbezit. Osajda draait met de bal, schiet en ... Civelek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Amâncio met een snelle inworp. Binescu met een sublieme pass. Osajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Osajda draait met de bal, schiet en ... Civelek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Osiedlowcy - Fc Mimik 0:2

41e minuut.
Klungelig pakt Noormaa de bal. Doncu rent richting de bal. Doncu passt de bal zonder na te denken. Osajda is nu in balbezit. Osajda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Osiedlowcy 72%, Fc Mimik 28%.
Ks Osiedlowcy - Fc Mimik 0:2

56e minuut.
Kirkov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Schitelea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Binescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Schitelea wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Schitelea kan niet meer verder spelen. Pufleanu komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Kuč kopt de bal weg. Baumann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boniek onderschept slim de pass. Cicero rent richting de bal. Cicero geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Amâncio heeft problemen om de bal te vangen. Amâncio geeft een lange en hoge pass. Binescu is nu in balbezit. Binescu schiet op doel. Civelek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Osiedlowcy - Fc Mimik 0:3

88e minuut.
Amâncio rent richting de bal. Osajda is nu in balbezit. Savola is nu in balbezit. Amâncio onderschept slim de pass. Amâncio geeft een lange en hoge pass. Civelek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Noormaa springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Osiedlowcy 71%, Fc Mimik 29%.
Ks Osiedlowcy - Fc Mimik 0:3