Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Masia Poland FC High-League
Wlasna Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
31% Spel op eigen helft 69%
19 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 30.4
good Schieten adequate
adequate Passen weak
very good Verdedigen average


1e minuut.
Antosiewicz geeft een lange en hoge pass. Fenouillère rent richting de bal. Rogoveanu onderschept slim de pass. Cellers bereikt de bal nog maar net als eerste. Cellers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Fenouillère speelt de bal door. Gravina is nu in balbezit. Gravina passt de bal met de wreef. Zahorecz rent richting de bal. Zahorecz schiet op doel. Kalwara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

16e minuut.
Latocha met een sublieme pass. Oprych bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprych speelt de bal door. Cellers bereikt de bal nog maar net als eerste. Cellers geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Doeltrap. Kalwara trapt de bal weg van het doel. Cellers kopt de bal weg. Madaro heeft problemen om de bal te vangen. Madaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Masia Poland - FC High-League 1:0

20e minuut.
Gardocki rent richting de bal. Zsámboki onderschept slim de pass. Zsámboki geeft een lange en hoge pass. Madaro rent richting de bal. Madaro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Madaro probeert naar een medespeler te passen. Gardocki is nu in balbezit. Zahorecz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zahorecz krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Klungelig pakt Gardocki de bal. Zsámboki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gardocki. Gardocki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Masia Poland 36%, FC High-League 64%.
La Masia Poland - FC High-League 1:0

50e minuut.
Fenouillère speelt de bal door. Zsámboki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsámboki passt de bal met de wreef. Daar is Zahorecz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zahorecz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Runner bereikt de bal nog maar net als eerste. Runner met een sublieme pass. Zahorecz is nu in balbezit. Zahorecz schiet op doel. Kalwara maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Dinkov kopt de bal weg. Runner is nu in balbezit. Runner met een sublieme pass. Zahorecz is nu in balbezit. Zahorecz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Daar is Aldermand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gravina is nu in balbezit. Gravina probeert naar een medespeler te passen. Zahorecz is nu in balbezit. Zahorecz haalt uit met een fantastische trap. Kalwara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Oprych is nu in balbezit. Runner onderschept slim de pass. Runner passt de bal zonder na te denken. Zahorecz rent richting de bal. Zahorecz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Runner geeft een hoge lob. Gravina bereikt de bal nog maar net als eerste. Madaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Madaro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Madaro rent richting de bal. Madaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Masia Poland - FC High-League 2:0

82e minuut.
Gardocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsámboki onderschept slim de pass. Zsámboki speelt de bal door. Kurzok is nu in balbezit. Kurzok geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski probeert naar een medespeler te passen. Madaro rent richting de bal. Madaro schiet op doel. Dinkov probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
La Masia Poland - FC High-League 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Masia Poland 26%, FC High-League 74%.
La Masia Poland - FC High-League 3:0