Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC High-League La Masia Poland
Normal Tactiek Wlasna
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.7 gemiddelde waardering 48.8
adequate Schieten very good
poor Passen good
weak Verdedigen very good


4e minuut.
Bessarabov kopt de bal weg. Tofan rent richting de bal. Oprych begaat een overtreding. Oprych krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Madaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Runner de bal. Runner passt de bal met de wreef. Pârvulescu rent richting de bal. Pârvulescu geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Oprych met een sublieme pass. Służewski heeft problemen om de bal te vangen. Pârvulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvulescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC High-League - La Masia Poland 0:1

11e minuut.
Służewski probeert de bal met de borst te controleren. Tofan rent richting de bal. Tofan speelt de bal door. Pârvulescu rent richting de bal. Pârvulescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pârvulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvulescu geeft een lange en hoge pass. Kalwara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Oprych is nu in balbezit. Tofan verovert de bal door een tackle van achteren. Tofan speelt de bal door. Pârvulescu rent richting de bal. Pârvulescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tofan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC High-League - La Masia Poland 0:2

17e minuut.
Bessarabov geeft de bal voor. Gardocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Pârvulescu speelt de bal door. Tofan is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tofan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC High-League - La Masia Poland 0:3

20e minuut.
Tofan kan de bal niet met de borst controleren. Tofan met een sublieme pass. Pârvulescu rent richting de bal. Pârvulescu haalt uit met een fantastische trap. Kalwara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC High-League - La Masia Poland 0:4

23e minuut.
Pârvulescu rent richting de bal. Pârvulescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Tofan de bal. Tofan schiet op doel. Kalwara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC High-League - La Masia Poland 0:5

32e minuut.
Inworp. Domplatz met de inworp. Tofan rent richting de bal. Tofan geeft een lange en hoge pass. Antosiewicz heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Pârvulescu passt de bal in één keer door. Tofan is nu in balbezit. Pârvulescu rent richting de bal. Pârvulescu draait met de bal, schiet en ... Kalwara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC High-League 68%, La Masia Poland 32%.
FC High-League - La Masia Poland 0:5

46e minuut.
Antosiewicz speelt de bal door. Pârvulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardocki begaat een overtreding. Gardocki krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Bessarabov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Antosiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pârvulescu rent richting de bal. Pârvulescu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Antosiewicz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC High-League - La Masia Poland 0:6

53e minuut.
Tofan heeft problemen om de bal te vangen. Tofan passt de bal met de wreef. Gardocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvulescu onderschept slim de pass. Pârvulescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Antosiewicz de bal onder controle te krijgen. Pârvulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvulescu geeft een lange en hoge pass. Domplatz rent richting de bal. Domplatz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Runner is nu in balbezit. Runner passt de bal in één keer door. Pârvulescu is nu in balbezit. Pârvulescu geeft een hoge lob. Kalwara probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Oprych met een sublieme pass. Malarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Malarz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tofan de bal. Tofan haalt uit met een fantastische trap. Kalwara bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC High-League - La Masia Poland 0:7

73e minuut.
Oprych probeert naar een medespeler te passen. Domplatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Domplatz probeert naar een medespeler te passen. Tofan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bessarabov verovert de bal door een tackle van achteren. Bessarabov geeft de bal voor. Latocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofan verovert de bal door een tackle van achteren. Tofan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC High-League 77%, La Masia Poland 23%.
FC High-League - La Masia Poland 0:7