Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miękkie Bolce ArgItaGerHol
wsadzić bolca Tactiek 523
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
30 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 25.2
solid Schieten poor
adequate Passen weak
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Kałuski trapt de bal weg. Niziołek kopt de bal weg. Daar is Żwirko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inczewski onderschept slim de pass. Inczewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Derdaś is nu in balbezit. Echaust onderschept slim de pass. Echaust passt de bal met de wreef. Siarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siarkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Theofrastos onderschept slim de pass. Theofrastos probeert naar een medespeler te passen. Derdaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaust onderschept slim de pass. Echaust haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Sendra geeft een hoge lob. Daar is Lebioda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Borejko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Siarkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Kałuski bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ligocki kopt de bal weg. Lebioda is nu in balbezit. Echaust onderschept slim de pass. Siarkowski is nu in balbezit. Siarkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Sendra probeert naar een medespeler te passen. Echaust rent richting de bal. Siarkowski is nu in balbezit. Siarkowski schiet op doel. Kałuski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Miękkie Bolce - ArgItaGerHol 1:0

27e minuut.
Borejko met een sublieme pass. Klungelig pakt Benedykciuk de bal. Sendra rent richting de bal. Sendra geeft een hoge lob. Klungelig pakt Derdaś de bal. Kałuski bokst de bal weg. Siarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siarkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Miękkie Bolce - ArgItaGerHol 2:0

29e minuut.
Echaust krijgt zijn hoofd ertegen. Kałuski speelt de bal door. Ligocki kopt de bal weg. Siarkowski controleert de bal met de borst. Siarkowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miękkie Bolce - ArgItaGerHol 3:0

40e minuut.
Zaradny bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaust bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebioda verovert de bal door een tackle van achteren. Zabokrzycki onderschept slim de pass. Zabokrzycki haalt uit met een fantastische trap. Kałuski bokst de bal weg.

41e minuut.
Borejko speelt de bal door. Zabokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabokrzycki speelt de bal door. Echaust is nu in balbezit. Echaust schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Miękkie Bolce - ArgItaGerHol 4:0

43e minuut.
Niziołek is nu in balbezit. Żwirko onderschept slim de pass. Żwirko geeft een lange en hoge pass. Siarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siarkowski draait met de bal, schiet en ... Kałuski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miękkie Bolce 39%, ArgItaGerHol 61%.
Miękkie Bolce - ArgItaGerHol 4:0

49e minuut.
Ligocki met een sublieme pass. Żwirko rent richting de bal. Żwirko geeft een hoge lob. Siarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siarkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Zabokrzycki verovert de bal door een tackle van achteren. Zabokrzycki passt de bal met de wreef. Siarkowski rent richting de bal. Siarkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Miękkie Bolce - ArgItaGerHol 5:0

54e minuut.
Borejko speelt de bal door. Chodacki geeft een lange en hoge pass. Derdaś kopt de bal weg. Sendra is nu in balbezit. Sendra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Borejko probeert naar een medespeler te passen. Theofrastos bereikt de bal nog maar net als eerste. Siarkowski onderschept slim de pass. Siarkowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Derdaś de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Miękkie Bolce - ArgItaGerHol 6:0

67e minuut.
Sendra rent richting de bal. Sendra speelt de bal door. Siarkowski is nu in balbezit. Siarkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Miękkie Bolce - ArgItaGerHol 7:0

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Theofrastos de bal onder controle te krijgen. Ligocki speelt de bal door. Klungelig pakt Lebioda de bal. Echaust is nu in balbezit. Echaust schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ligocki geeft de bal voor. Echaust rent richting de bal. Echaust passt de bal met de wreef. Siarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siarkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Sendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sendra geeft een lange en hoge pass. Echaust probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Siarkowski rent richting de bal. Siarkowski draait met de bal, schiet en ... Kałuski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Siarkowski heeft problemen om de bal te vangen. Kałuski bokst de bal weg. Echaust is nu in balbezit. Echaust schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Miękkie Bolce - ArgItaGerHol 8:0

84e minuut.
Desperat raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Habas komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Benedykciuk is nu in balbezit. Echaust onderschept slim de pass. Echaust passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Siarkowski de bal. Siarkowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miękkie Bolce 27%, ArgItaGerHol 73%.
Miękkie Bolce - ArgItaGerHol 8:0