Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ArgItaGerHol Miękkie Bolce
523 Tactiek wsadzić bolca
47% Balbezit 53%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
26.5 gemiddelde waardering 47.7
poor Schieten solid
weak Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


10e minuut.
Zaradny rent richting de bal. Echaust verovert de bal door een tackle van achteren. MacGlashan bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaust onderschept slim de pass. Echaust haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Derdaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabokrzycki onderschept slim de pass. Zabokrzycki passt de bal in één keer door. Borejko rent richting de bal. Borejko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Sendra probeert naar een medespeler te passen. Chodacki is nu in balbezit. Chodacki passt de bal zonder na te denken. Borejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borejko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Benedykciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sendra verovert de bal door een tackle van achteren. Sendra passt de bal zonder na te denken. Echaust bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaust draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ArgItaGerHol - Miękkie Bolce 0:1

27e minuut.
Theofrastos bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaust verovert de bal door een tackle van achteren. Echaust probeert naar een medespeler te passen. Borejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borejko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Echaust is nu in balbezit. MacGlashan verovert de bal door een tackle van achteren. MacGlashan speelt de bal door. Borejko rent richting de bal. Borejko haalt uit met een fantastische trap. Kałuski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Bielczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Bielczuk geeft de bal voor. Derdaś kan de bal niet met de borst controleren. Borejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borejko haalt uit met een fantastische trap. Kałuski bokst de bal weg.

41e minuut.
Gaon onderschept slim de pass. Sendra is nu in balbezit. Borejko speelt de bal door. Echaust heeft problemen om de bal te vangen. Echaust schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ArgItaGerHol 75%, Miękkie Bolce 25%.
ArgItaGerHol - Miękkie Bolce 0:1

46e minuut.
Klungelig pakt Echaust de bal. Sendra rent richting de bal. Sendra met een sublieme pass. Borejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borejko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Benedykciuk met een sublieme pass. Echaust is nu in balbezit. Derdaś probeert de bal met de borst te controleren. Echaust is nu in balbezit. Echaust haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Kałuski trapt de bal weg van het doel. Sendra kopt de bal weg. Zabokrzycki rent richting de bal. Borejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borejko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Sendra is nu in balbezit. Sendra passt de bal zonder na te denken. Borejko is nu in balbezit. Borejko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Inczewski onderschept slim de pass. Zabokrzycki onderschept slim de pass. Ligocki probeert naar een medespeler te passen. Sendra rent richting de bal. Sendra geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Theofrastos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Desperat de bal. Ligocki kopt de bal weg. Echaust rent richting de bal. Echaust geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Borejko rent richting de bal. Borejko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ArgItaGerHol - Miękkie Bolce 0:2

76e minuut.
Zaradny geeft een lange en hoge pass. Sendra met een sublieme pass. Borejko is nu in balbezit. Echaust bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaust schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Zabokrzycki rent richting de bal. Zabokrzycki passt de bal zonder na te denken. Chodacki met een sublieme pass. Niziołek rent richting de bal. Niziołek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Zabokrzycki onderschept slim de pass. Zabokrzycki probeert naar een medespeler te passen. Borejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borejko draait met de bal, schiet en ... Derdaś probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Inworp. Grabiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Echaust probeert naar een medespeler te passen. Sendra is nu in balbezit. Sendra haalt uit met een fantastische trap. Kałuski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ArgItaGerHol - Miękkie Bolce 0:3

87e minuut.
Derdaś verovert de bal door een tackle van achteren. Grabiński verovert de bal door een tackle van achteren. Grabiński speelt de bal door. Borejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borejko schiet op doel. Kałuski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Borejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borejko haalt uit met een fantastische trap. Kałuski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ArgItaGerHol - Miękkie Bolce 0:4

89e minuut.
Doeltrap. Kałuski trapt de bal weg. Sendra kopt de bal weg. Daar is Borejko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borejko haalt uit met een fantastische trap. Kałuski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ArgItaGerHol 78%, Miękkie Bolce 22%.
ArgItaGerHol - Miękkie Bolce 0:4