Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ks Osiedlowcy La Masia Poland
4312 Tactiek Wlasna
41% Balbezit 59%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.8 gemiddelde waardering 44.2
average Schieten good
average Passen adequate
weak Verdedigen excellent


6e minuut.
Rosas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas passt de bal met de wreef. Hetman rent richting de bal. Kuč onderschept slim de pass. Kuč draait met de bal, schiet en ... Sierra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Sekuła kopt de bal weg. Aldermand geeft een hoge lob. Gravina speelt de bal door. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński haalt uit met een fantastische trap. Civelek bokst de bal weg. Madaro rent richting de bal. Madaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Osiedlowcy - La Masia Poland 0:1

26e minuut.
Runner rent richting de bal. Runner passt de bal zonder na te denken. Savola rent richting de bal. Zsámboki onderschept slim de pass. Zsámboki geeft een hoge lob. Civelek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Łomiński rent richting de bal. Łomiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Osiedlowcy - La Masia Poland 0:2

31e minuut.
Hetman rent richting de bal. Hetman geeft een hoge lob. Rosas kopt de bal weg. Sekuła heeft problemen om de bal te vangen. Cicero geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Zsámboki rent richting de bal. Zsámboki geeft de bal voor. Janas kopt de bal weg. Gravina bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Łomiński onderschept slim de pass. Runner bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński rent richting de bal. Łomiński haalt uit met een fantastische trap. Civelek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Inworp. Gravina met de inworp. Łomiński rent richting de bal. Łomiński schiet op doel. Civelek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Osiedlowcy - La Masia Poland 0:3

44e minuut.
Gravina met de inworp. Łomiński is nu in balbezit. Schitelea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Łomiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Runner legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Osiedlowcy 58%, La Masia Poland 42%.
Ks Osiedlowcy - La Masia Poland 0:3

49e minuut.
Janas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gravina met een snelle inworp. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Savola geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zsámboki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Madaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Madaro geeft de bal voor. Civelek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Łomiński rent richting de bal. Łomiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Osiedlowcy - La Masia Poland 0:4

70e minuut.
Savola bereikt de bal nog maar net als eerste. Savola geeft de bal voor. Inworp. Zsámboki met een snelle inworp. Madaro geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Fenouillère rent richting de bal. Runner probeert naar een medespeler te passen. Zsámboki rent richting de bal. Zsámboki geeft een lange en hoge pass. Łomiński krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Butilă is nu in balbezit. Runner verovert de bal door een tackle van achteren. Runner probeert naar een medespeler te passen. Madaro rent richting de bal. Madaro haalt uit met een fantastische trap. Civelek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Osiedlowcy 64%, La Masia Poland 36%.
Ks Osiedlowcy - La Masia Poland 0:4