Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Masia Poland Ks Osiedlowcy
Wlasna Tactiek 4312
63% Balbezit 37%
24% Spel op eigen helft 76%
22 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 32
excellent Schieten average
good Passen average
excellent Verdedigen weak


6e minuut.
Zsámboki met een sublieme pass. Domplatz rent richting de bal. Domplatz speelt de bal door. Zsámboki geeft de bal voor. Pârvulescu krijgt zijn hoofd ertegen. Civelek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
La Masia Poland - Ks Osiedlowcy 1:0

8e minuut.
Zsámboki is nu in balbezit. Zsámboki met een sublieme pass. Domplatz met een sublieme pass. Tofan is nu in balbezit. Tofan schiet op doel. Civelek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Pârvulescu onderschept slim de pass. Tofan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofan geeft de bal voor. Pârvulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvulescu schiet op doel. Civelek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Masia Poland - Ks Osiedlowcy 2:0

17e minuut.
Runner geeft een lange en hoge pass. Civelek met een sublieme pass. Kuč kopt de bal weg. Boniek is nu in balbezit. Boniek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Schitelea heeft problemen om de bal te vangen. Pârvulescu is nu in balbezit. Pârvulescu geeft de bal voor. Tofan rent richting de bal. Tofan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Masia Poland - Ks Osiedlowcy 3:0

27e minuut.
Domplatz speelt de bal door. Zsámboki rent richting de bal. Zsámboki passt de bal in één keer door. Tofan rent richting de bal. Tofan schiet op doel. Civelek bokst de bal weg.

29e minuut.
Janas is nu in balbezit. Zsámboki onderschept slim de pass. Zsámboki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tofan de bal. Tofan schiet op doel. Civelek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pârvulescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Civelek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Domplatz is nu in balbezit. Domplatz passt de bal in één keer door. Tofan heeft problemen om de bal te vangen. Tofan geeft een hoge lob. Pârvulescu krijgt zijn hoofd ertegen. Civelek bokst de bal weg.

35e minuut.
Rosas geeft een lange en hoge pass. Domplatz kopt de bal weg. Malarz heeft problemen om de bal te vangen. Boniek rent richting de bal. Boniek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Doeltrap. Sierra trapt de bal weg van het doel. Zsámboki kopt de bal weg. Pârvulescu is nu in balbezit. Pârvulescu draait met de bal, schiet en ... Civelek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Madaro geeft een hoge lob. Pârvulescu geeft de bal voor. Tofan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Masia Poland - Ks Osiedlowcy 4:0

39e minuut.
Boniek met een sublieme pass. Gawor met een sublieme pass. Patuzzo rent richting de bal. Tofan is nu in balbezit. Tofan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Savola verovert de bal door een tackle van achteren. Runner verovert de bal door een tackle van achteren. Runner geeft de bal voor. Tofan rent richting de bal. Tofan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Fenouillère bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuč onderschept slim de pass. Met opzet legt Zsámboki zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Zsámboki naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Masia Poland 27%, Ks Osiedlowcy 73%.
La Masia Poland - Ks Osiedlowcy 4:0

58e minuut.
Madaro speelt de bal door. Domplatz rent richting de bal. Klungelig pakt Domplatz de bal. Domplatz geeft de bal voor. Pârvulescu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Masia Poland - Ks Osiedlowcy 5:0

63e minuut.
Malarz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Domplatz de bal. Schitelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Domplatz verovert de bal door een tackle van achteren. Domplatz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Domplatz speelt de bal door. Tofan rent richting de bal. Tofan geeft de bal voor. Pârvulescu is nu in balbezit. Pârvulescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Masia Poland - Ks Osiedlowcy 6:0

75e minuut.
Malarz met een sublieme pass. Klungelig pakt Tofan de bal. Tofan passt de bal met de wreef. Pârvulescu is nu in balbezit. Pârvulescu schiet op doel. Civelek bokst de bal weg.

77e minuut.
Savola rent richting de bal. Savola geeft een hoge lob. Fenouillère bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenouillère geeft de bal voor. Pârvulescu kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tofan rent richting de bal. Tofan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Masia Poland - Ks Osiedlowcy 7:0

79e minuut.
Łomiński komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Gawor geeft de bal voor. Inworp. Domplatz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łomiński rent richting de bal. Łomiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Fenouillère verovert de bal door een tackle van achteren. Janas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenouillère verovert de bal door een tackle van achteren. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Masia Poland 21%, Ks Osiedlowcy 79%.
La Masia Poland - Ks Osiedlowcy 7:0