Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ArgItaGerHol TSV08`WROCŁAW
523 Tactiek ts2
43% Balbezit 57%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
26.5 gemiddelde waardering 52.4
poor Schieten solid
weak Passen outstanding
adequate Verdedigen very good


7e minuut.
Orpiszewski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zajdel de bal. Zajdel passt de bal in één keer door. Płyta rent richting de bal. Płyta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ArgItaGerHol - TSV08`WROCŁAW 0:1

11e minuut.
Płyta is nu in balbezit. Derdaś is nu in balbezit. Futyma onderschept slim de pass. Futyma draait met de bal, schiet en ... Kałuski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ArgItaGerHol - TSV08`WROCŁAW 0:2

15e minuut.
Kałuski met een sublieme pass. Orpiszewski geeft een hoge lob. Daar is Derdaś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Futyma rent richting de bal. Futyma haalt uit met een fantastische trap. Kałuski bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Zajdel met de inworp. Bystrowski met een sublieme pass. Płyta rent richting de bal. Futyma is nu in balbezit. Futyma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Zajdel verovert de bal door een tackle van achteren. Zajdel speelt de bal door. Bystrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bystrowski geeft de bal voor. Futyma springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ArgItaGerHol - TSV08`WROCŁAW 0:3

22e minuut.
Orpiszewski probeert naar een medespeler te passen. Zajdel rent richting de bal. Zajdel passt de bal met de wreef. Futyma kan de bal niet met de borst controleren. Futyma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Bystrowski speelt de bal door. Płyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Płyta passt de bal met de wreef. Futyma bereikt de bal nog maar net als eerste. Futyma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ArgItaGerHol - TSV08`WROCŁAW 0:4

31e minuut.
Bystrowski speelt de bal door. Daar is Płyta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaradny bereikt de bal nog maar net als eerste. Bystrowski is nu in balbezit. Bystrowski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Orpiszewski speelt de bal door. Płyta rent richting de bal. Lebioda verovert de bal door een tackle van achteren. Bystrowski geeft een lange en hoge pass. Derdaś kopt de bal weg. Kałuski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Futyma rent richting de bal. Futyma schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ArgItaGerHol - TSV08`WROCŁAW 0:5

36e minuut.
Zaradny passt de bal zonder na te denken. Daar is MacGlashan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lebioda bereikt de bal nog maar net als eerste. Futyma verovert de bal door een tackle van achteren. Futyma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Gaon met een snelle inworp. Bystrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bystrowski geeft een hoge lob. Futyma bereikt de bal nog maar net als eerste. Futyma schiet op doel. Kałuski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Theofrastos trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stolarski met de inworp. Bystrowski geeft de bal voor. Futyma springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ArgItaGerHol 84%, TSV08`WROCŁAW 16%.
ArgItaGerHol - TSV08`WROCŁAW 0:5

48e minuut.
Bystrowski geeft een hoge lob. Płyta rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zajdel neemt de hoekschop. Futyma springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Bystrowski met de inworp. MacGlashan rent richting de bal. Zajdel verovert de bal door een tackle van achteren. Zajdel geeft een hoge lob. Futyma krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Stolarski met een snelle inworp. Bystrowski is nu in balbezit. Bystrowski passt de bal zonder na te denken. Płyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Płyta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Bystrowski geeft een hoge lob. Futyma bereikt de bal nog maar net als eerste. Futyma draait met de bal, schiet en ... Kałuski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Derdaś de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
MacGlashan is nu in balbezit. Zajdel verovert de bal door een tackle van achteren. Zajdel geeft een lange en hoge pass. Futyma rent richting de bal. Futyma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Zajdel geeft een lange en hoge pass. Zaradny rent richting de bal. Zaradny met een sublieme pass. Futyma rent richting de bal. Futyma schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Daar is Bystrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orpiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bystrowski probeert naar een medespeler te passen. Futyma bereikt de bal nog maar net als eerste. Futyma draait met de bal, schiet en ... Kałuski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Bystrowski rent richting de bal. Bystrowski probeert naar een medespeler te passen. Futyma rent richting de bal. Futyma haalt uit met een fantastische trap. Derdaś probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Theofrastos geeft een hoge lob. Bystrowski kopt de bal weg. Futyma bereikt de bal nog maar net als eerste. Futyma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ArgItaGerHol - TSV08`WROCŁAW 0:6

80e minuut.
Bystrowski passt de bal met de wreef. Płyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Płyta passt de bal zonder na te denken. Futyma is nu in balbezit. Futyma draait met de bal, schiet en ... Kałuski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Lebioda geeft een lange en hoge pass. Zajdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajdel probeert naar een medespeler te passen. Płyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Płyta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ArgItaGerHol 78%, TSV08`WROCŁAW 22%.
ArgItaGerHol - TSV08`WROCŁAW 0:6