Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Masia Poland Biało-Zieloni
Wlasna Tactiek yyy
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 42.3
good Schieten good
adequate Passen adequate
excellent Verdedigen good


2e minuut.
Runner verovert de bal door een tackle van achteren. Runner probeert naar een medespeler te passen. Łomiński is nu in balbezit. Łomiński schiet op doel. Osial probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
La Masia Poland - Biało-Zieloni 1:0

14e minuut.
Łomiński passt de bal zonder na te denken. Osial rent richting de bal. Zahorecz onderschept slim de pass. Łomiński rent richting de bal. Łomiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Sekuła rent richting de bal. Sekuła speelt de bal door. Runner speelt de bal door. Zahorecz rent richting de bal. Zahorecz haalt uit met een fantastische trap. Kunia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Fenouillère heeft problemen om de bal te vangen. Kreem is nu in balbezit. Fenouillère tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fenouillère krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Wilim probeert naar een medespeler te passen. Fidelus bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidelus passt de bal in één keer door. Zahorecz is nu in balbezit. Zahorecz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kunia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
La Masia Poland - Biało-Zieloni 2:0

34e minuut.
Madincea verovert de bal door een tackle van achteren. Aldermand verovert de bal door een tackle van achteren. Aldermand probeert naar een medespeler te passen. Zahorecz is nu in balbezit. Zahorecz haalt uit met een fantastische trap. Kunia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Masia Poland 50%, Biało-Zieloni 50%.
La Masia Poland - Biało-Zieloni 2:0

61e minuut.
Runner is nu in balbezit. Mânzeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Mânzeanu probeert naar een medespeler te passen. Szeja is nu in balbezit. Szeja schiet op doel. Sierra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Madincea speelt de bal door. Gravina bereikt de bal nog maar net als eerste. Mânzeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Mânzeanu geeft een hoge lob. Szeja krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Zahorecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Runner rent richting de bal. Czarnecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Runner onderschept slim de pass. Runner geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Masia Poland 35%, Biało-Zieloni 65%.
La Masia Poland - Biało-Zieloni 2:0