Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miękkie Bolce Ks Osiedlowcy
wsadzić bolca Tactiek 4312
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
22 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 32.9
good Schieten weak
adequate Passen average
adequate Verdedigen weak


7e minuut.
Sendra probeert naar een medespeler te passen. Echaust bereikt de bal nog maar net als eerste. Borejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borejko schiet op doel. Civelek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Miękkie Bolce - Ks Osiedlowcy 1:0

25e minuut.
Cicero is nu in balbezit. Sendra is nu in balbezit. Sendra passt de bal zonder na te denken. Zabokrzycki is nu in balbezit. Zabokrzycki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Zabokrzycki kopt de bal weg. Savola kan de bal niet met de borst controleren. Borejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borejko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Miękkie Bolce - Ks Osiedlowcy 2:0

32e minuut.
Grabiński speelt de bal door. Echaust rent richting de bal. Echaust passt de bal zonder na te denken. Borejko rent richting de bal. Borejko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Miękkie Bolce - Ks Osiedlowcy 3:0

44e minuut.
Grabiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabiński passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Schitelea de bal. Grabiński rent richting de bal. Grabiński geeft een lange en hoge pass. Civelek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Borejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borejko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Miękkie Bolce - Ks Osiedlowcy 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miękkie Bolce 30%, Ks Osiedlowcy 70%.
Miękkie Bolce - Ks Osiedlowcy 4:0

57e minuut.
Ligocki is nu in balbezit. Ligocki geeft een hoge lob. Aradszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Borejko onderschept slim de pass. Borejko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Schitelea heeft problemen om de bal te vangen. Rosas is nu in balbezit. Echaust tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Echaust krijgt een gele kaart.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sendra met de inworp. Zabokrzycki rent richting de bal. Zabokrzycki geeft een hoge lob. Echaust springt en kopt de bal. Civelek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Gawor onderschept slim de pass. Gawor passt de bal zonder na te denken. Borejko is nu in balbezit. Borejko draait met de bal, schiet en ... Civelek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miękkie Bolce - Ks Osiedlowcy 5:0

73e minuut.
Gawor rent richting de bal. Grabiński verovert de bal door een tackle van achteren. Grabiński passt de bal zonder na te denken. Zabokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabokrzycki schiet op doel. Civelek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Echaust, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echaust haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Miękkie Bolce - Ks Osiedlowcy 6:0

77e minuut.
Inworp. Dominikowski komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Chodacki controleert de bal met de borst. Chodacki geeft een lange en hoge pass. Aradszky kopt de bal weg. Sendra probeert de bal aan de voet te houden. Sendra geeft een lange en hoge pass. Civelek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Echaust rent richting de bal. Echaust draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Miękkie Bolce - Ks Osiedlowcy 7:0

80e minuut.
Doeltrap. Ziarkowski komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Florczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Dominikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominikowski speelt de bal door. Klungelig pakt Sendra de bal. Sendra geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Miękkie Bolce - Ks Osiedlowcy 8:0

85e minuut.
Inworp. Żwirko komt het veld opgelopen. Bielczuk met een snelle inworp. Sendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sendra geeft een lange en hoge pass. Ziarkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Zabokrzycki rent richting de bal. Zabokrzycki passt de bal zonder na te denken. Aradszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Żwirko verovert de bal door een tackle van achteren. Żwirko haalt uit met een fantastische trap. Civelek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Żwirko rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Aradszky ... Strafschop! Żwirko raakt geblesseerd tijdens het duel. Ziarkowski neemt de penalty, wat een uithaal! Civelek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Miękkie Bolce - Ks Osiedlowcy 9:0

90e minuut.
Bielczuk met de inworp. Sendra rent richting de bal. Sendra geeft de bal voor. Ziarkowski springt en kopt de bal. Civelek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miękkie Bolce - Ks Osiedlowcy 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miękkie Bolce 23%, Ks Osiedlowcy 77%.
Miękkie Bolce - Ks Osiedlowcy 10:0