Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TSV08`WROCŁAW FC High-League
ts2 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
18% Spel op eigen helft 82%
49 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56 gemiddelde waardering 29.8
solid Schieten average
outstanding Passen poor
solid Verdedigen average


2e minuut.
Stolarski met een snelle inworp. Bystrowski rent richting de bal. Bystrowski passt de bal in één keer door. Płyta rent richting de bal. Płyta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV08`WROCŁAW - FC High-League 1:0

5e minuut.
Orpiszewski onderschept slim de pass. Orpiszewski probeert naar een medespeler te passen. Bystrowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Płyta de bal. Płyta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Gardocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bystrowski onderschept slim de pass. Bystrowski passt de bal met de wreef. Płyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Płyta schiet op doel. Kalwara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Futyma rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV08`WROCŁAW - FC High-League 2:0

15e minuut.
Tomaszuk kopt de bal weg. Orpiszewski is nu in balbezit. Orpiszewski geeft een hoge lob. Futyma bereikt de bal nog maar net als eerste. Futyma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Klungelig pakt Płyta de bal. Dinkov rent richting de bal. Futyma verovert de bal door een tackle van achteren. Płyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Płyta haalt uit met een fantastische trap. Kalwara bokst de bal weg.

22e minuut.
Zajdel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Płyta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płyta speelt de bal door. Futyma rent richting de bal. Futyma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Stolarski kopt de bal weg. Klungelig pakt Płyta de bal. Płyta geeft de bal voor. Futyma rent richting de bal. Futyma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Bystrowski is nu in balbezit. Bystrowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Dinkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Futyma bereikt de bal nog maar net als eerste. Futyma haalt uit met een fantastische trap. Kalwara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Świercz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stolarski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Płyta is nu in balbezit. Płyta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Dinkov is nu in balbezit. Płyta onderschept slim de pass. Płyta passt de bal in één keer door. Futyma is nu in balbezit. Futyma draait met de bal, schiet en ... Kalwara bokst de bal weg. Futyma rent richting de bal. Futyma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV08`WROCŁAW - FC High-League 3:0

31e minuut.
Zajdel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bystrowski met een sublieme pass. Futyma is nu in balbezit. Futyma draait met de bal, schiet en ... Kalwara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV08`WROCŁAW - FC High-League 4:0

34e minuut.
Bystrowski geeft een lange en hoge pass. Futyma maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Dinkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Futyma verovert de bal door een tackle van achteren. Futyma schiet op doel. Kalwara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Futyma is nu in balbezit. Futyma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV08`WROCŁAW - FC High-League 5:0

37e minuut.
Tomaszuk geeft de bal voor. Płyta kopt de bal weg. Służewski rent richting de bal. Futyma verovert de bal door een tackle van achteren. Futyma haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Orpiszewski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Płyta de bal. Bystrowski met een sublieme pass. Futyma rent richting de bal. Futyma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Świercz trapt de bal weg. Zajdel is nu in balbezit. Zajdel geeft een lange en hoge pass. Futyma rent richting de bal. Futyma schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Rogoveanu passt de bal in één keer door. Kurzok rent richting de bal. Kurzok geeft de bal voor. Rogoveanu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV08`WROCŁAW - FC High-League 5:1

43e minuut.
Orpiszewski probeert naar een medespeler te passen. Zajdel rent richting de bal. Zajdel speelt de bal door. Futyma is nu in balbezit. Futyma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV08`WROCŁAW - FC High-League 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV08`WROCŁAW 20%, FC High-League 80%.
TSV08`WROCŁAW - FC High-League 6:1

46e minuut.
Płyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Płyta raakt geblesseerd tijdens het duel. Orpiszewski met een snel genomen vrije trap. Futyma krijgt zijn hoofd ertegen. Świercz probeert de bal aan de voet te houden. Kalwara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV08`WROCŁAW - FC High-League 7:1

50e minuut.
Płyta rent richting de bal. Bystrowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Futyma de bal. Futyma schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dinkov de bal onder controle te krijgen. Kalwara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Futyma rent richting de bal. Futyma probeert naar een medespeler te passen. Zajdel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Płyta de bal. Płyta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Oprych geeft de bal voor. Inworp. Zajdel met een snelle inworp. Bystrowski is nu in balbezit. Bystrowski geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Bystrowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Płyta de bal. Dinkov is nu in balbezit. Futyma verovert de bal door een tackle van achteren. Futyma schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Płyta is nu in balbezit. Płyta schiet op doel. Kalwara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dinkov heeft problemen om de bal te vangen. Płyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Płyta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TSV08`WROCŁAW - FC High-League 8:1

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zajdel met een snelle inworp. Bystrowski probeert naar een medespeler te passen. Płyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Płyta draait met de bal, schiet en ... Kalwara bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Futyma is nu in balbezit. Futyma haalt uit met een fantastische trap. Kalwara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV08`WROCŁAW - FC High-League 9:1

63e minuut.
Oprych speelt de bal door. Stolarski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Futyma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Futyma draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Świercz de bal onder controle te krijgen. Paal!

66e minuut.
Płyta onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Służewski. Płyta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Orpiszewski met een snel genomen vrije trap. Futyma heeft problemen om de bal te vangen. Futyma draait met de bal, schiet en ... Dinkov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stolarski zal de hoekschop nemen. Świercz kan de bal niet met de borst controleren.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Oprych geeft een lange en hoge pass. Sekwa geeft een lange en hoge pass. Zajdel is nu in balbezit. Zajdel geeft de bal voor. Płyta springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Zajdel met de inworp. Bystrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bystrowski geeft een lange en hoge pass. Futyma krijgt zijn hoofd ertegen. Kalwara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV08`WROCŁAW - FC High-League 10:1

70e minuut.
Daar is Zajdel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zajdel met een sublieme pass. Klungelig pakt Płyta de bal. Płyta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TSV08`WROCŁAW - FC High-League 11:1

73e minuut.
Orpiszewski rent richting de bal. Orpiszewski met een sublieme pass. Futyma bereikt de bal nog maar net als eerste. Płyta rent richting de bal. Płyta draait met de bal, schiet en ... Kalwara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Stolarski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Futyma controleert de bal met de borst. Futyma schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV08`WROCŁAW - FC High-League 12:1

74e minuut.
Zajdel passt de bal zonder na te denken. Stolarski rent richting de bal. Stolarski speelt de bal door. Płyta is nu in balbezit. Płyta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Cellers kopt de bal weg. Inworp. Stolarski met een snelle inworp. Bystrowski geeft een lange en hoge pass. Futyma krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Bystrowski passt de bal in één keer door. Zajdel heeft problemen om de bal te vangen. Zajdel speelt de bal door. Futyma bereikt de bal nog maar net als eerste. Futyma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Stolarski geeft een lange en hoge pass. Oprych verovert de bal door een tackle van achteren. Zajdel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Futyma de bal. Futyma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV08`WROCŁAW 17%, FC High-League 83%.
TSV08`WROCŁAW - FC High-League 12:1