Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC High-League TSV08`WROCŁAW
Normal Tactiek ts2
45% Balbezit 55%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.4 gemiddelde waardering 53.3
average Schieten solid
weak Passen outstanding
average Verdedigen very good


1e minuut.
Klungelig pakt Rogoveanu de bal. Rogoveanu probeert naar een medespeler te passen. Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płyta verovert de bal door een tackle van achteren. Płyta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Zajdel passt de bal zonder na te denken. Bystrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bystrowski speelt de bal door. Futyma rent richting de bal. Futyma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Gibes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Służewski is nu in balbezit. Stolarski verovert de bal door een tackle van achteren. Stolarski geeft een hoge lob. Futyma maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC High-League - TSV08`WROCŁAW 0:1

10e minuut.
Dinkov onderschept slim de pass. Futyma verovert de bal door een tackle van achteren. Służewski rent richting de bal. Futyma verovert de bal door een tackle van achteren. Futyma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC High-League - TSV08`WROCŁAW 0:2

13e minuut.
Antosiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Antosiewicz geeft een hoge lob. Inworp. Zajdel met een snelle inworp. Bystrowski geeft een hoge lob. Kalwara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Futyma rent richting de bal. Futyma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC High-League - TSV08`WROCŁAW 0:3

15e minuut.
Oprych is nu in balbezit. Zajdel verovert de bal door een tackle van achteren. Zajdel met een sublieme pass. Klungelig pakt Płyta de bal. Płyta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC High-League - TSV08`WROCŁAW 0:4

19e minuut.
Bystrowski heeft problemen om de bal te vangen. Cellers rent richting de bal. Orpiszewski onderschept slim de pass. Orpiszewski geeft een lange en hoge pass. Futyma springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bystrowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cellers rent richting de bal. Orpiszewski onderschept slim de pass. Orpiszewski geeft een lange en hoge pass. Futyma springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Zajdel kopt de bal weg. Klungelig pakt Płyta de bal. Bystrowski is nu in balbezit. Zajdel is nu in balbezit. Zajdel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Zajdel is nu in balbezit. Zajdel passt de bal zonder na te denken. Futyma rent richting de bal. Płyta rent richting de bal. Płyta haalt uit met een fantastische trap. Kalwara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Antosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Futyma onderschept slim de pass. Futyma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC High-League - TSV08`WROCŁAW 0:5

29e minuut.
Sekwa met een sublieme pass. Zajdel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Antosiewicz de bal. Futyma rent richting de bal. Futyma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Stolarski passt de bal met de wreef. Latocha speelt de bal door. Antosiewicz rent richting de bal. Futyma onderschept slim de pass. Futyma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC High-League - TSV08`WROCŁAW 0:6

34e minuut.
Zajdel rent richting de bal. Zajdel passt de bal met de wreef. Bystrowski probeert naar een medespeler te passen. Futyma bereikt de bal nog maar net als eerste. Futyma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Płyta heeft problemen om de bal te vangen. Oprych bereikt de bal nog maar net als eerste. Bystrowski onderschept slim de pass. Bystrowski geeft een lange en hoge pass. Futyma springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC High-League - TSV08`WROCŁAW 0:7

37e minuut.
Stolarski met een sublieme pass. Zajdel heeft problemen om de bal te vangen. Zajdel passt de bal zonder na te denken. Futyma rent richting de bal. Futyma haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Antosiewicz probeert naar een medespeler te passen. Zajdel speelt de bal door. Daar is Płyta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Futyma is nu in balbezit. Futyma draait met de bal, schiet en ... Kalwara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC High-League - TSV08`WROCŁAW 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC High-League 87%, TSV08`WROCŁAW 13%.
FC High-League - TSV08`WROCŁAW 0:8

47e minuut.
Latocha is nu in balbezit. Zajdel onderschept slim de pass. Zajdel geeft een hoge lob. Futyma krijgt zijn hoofd ertegen. Kalwara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC High-League - TSV08`WROCŁAW 0:9

49e minuut.
Borysewicz probeert de bal aan de voet te houden. Zajdel rent richting de bal. Zajdel passt de bal met de wreef. Płyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Płyta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Dinkov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stolarski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Futyma krijgt zijn hoofd ertegen. Kalwara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC High-League - TSV08`WROCŁAW 0:10

60e minuut.
Płyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Płyta schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dinkov de bal onder controle te krijgen. Zajdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajdel geeft een lange en hoge pass. Kalwara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zajdel neemt de hoekschop. Futyma krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC High-League - TSV08`WROCŁAW 0:11

64e minuut.
Stolarski geeft een lange en hoge pass. Dinkov heeft problemen om de bal te vangen. Bystrowski probeert naar een medespeler te passen. Futyma is nu in balbezit. Futyma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC High-League - TSV08`WROCŁAW 0:12

67e minuut.
Bystrowski speelt de bal door. Zajdel rent richting de bal. Zajdel geeft een lange en hoge pass. Futyma rent richting de bal. Futyma schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC High-League - TSV08`WROCŁAW 0:13

69e minuut.
Płyta speelt de bal door. Borysewicz is nu in balbezit. Sekwa verovert de bal door een tackle van achteren. Sekwa geeft een lange en hoge pass. Futyma maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

78e minuut.
Zajdel geeft een hoge lob. Antosiewicz kopt de bal weg. Latocha controleert de bal met de borst. Zajdel geeft een hoge lob. Futyma maakt een snoekduik en kopt de bal. Kalwara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Płyta is nu in balbezit. Płyta schiet op doel. Na een snelle pass probeert Antosiewicz de bal onder controle te krijgen. Futyma rent richting de bal. Futyma draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC High-League - TSV08`WROCŁAW 0:14

82e minuut.
Orpiszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Służewski begaat een overtreding. Orpiszewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Orpiszewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Futyma is nu in balbezit. Futyma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC High-League - TSV08`WROCŁAW 0:15

85e minuut.
Inworp. Bystrowski met een snelle inworp. Zajdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajdel geeft een hoge lob. Futyma krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC High-League - TSV08`WROCŁAW 0:16

86e minuut.
Płyta rent richting de bal. Bystrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Futyma rent richting de bal. Klungelig pakt Bystrowski de bal. Bystrowski schiet op doel. Kalwara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC High-League 86%, TSV08`WROCŁAW 14%.
FC High-League - TSV08`WROCŁAW 0:16