Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Mimik ArgItaGerHol
LOL Tactiek 523
56% Balbezit 44%
25% Spel op eigen helft 75%
24 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 27
excellent Schieten poor
formidable Passen weak
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Diaconu speelt de bal door. Almendarez is nu in balbezit. Almendarez probeert naar een medespeler te passen. Osajda is nu in balbezit. Osajda draait met de bal, schiet en ... Kałuski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Amâncio passt de bal in één keer door. Binescu is nu in balbezit. Binescu passt de bal zonder na te denken. Osajda rent richting de bal. Osajda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - ArgItaGerHol 1:0

8e minuut.
Almendarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendarez passt de bal zonder na te denken. Amâncio geeft een hoge lob. Osajda springt en kopt de bal. Kałuski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - ArgItaGerHol 2:0

12e minuut.
Theofrastos passt de bal zonder na te denken. Almendarez probeert naar een medespeler te passen. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu geeft een lange en hoge pass. Osajda heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - ArgItaGerHol 3:0

13e minuut.
Amâncio is nu in balbezit. Amâncio passt de bal met de wreef. Doncu probeert naar een medespeler te passen. Noormaa is nu in balbezit. Noormaa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - ArgItaGerHol 4:0

18e minuut.
Noormaa heeft problemen om de bal te vangen. Benedykciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Benedykciuk passt de bal zonder na te denken. Binescu geeft een hoge lob. Osajda springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Theofrastos geeft een hoge lob. Inworp. Amâncio met de inworp. Binescu is nu in balbezit. Binescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Almendarez speelt de bal door. Klungelig pakt Amâncio de bal. Amâncio geeft een hoge lob. Derdaś heeft problemen om de bal te vangen. Noormaa springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Binescu speelt de bal door. Noormaa rent richting de bal. Lebioda is nu in balbezit. Noormaa onderschept slim de pass. Noormaa haalt uit met een fantastische trap. Paal!

37e minuut.
Gaon is nu in balbezit. Amâncio onderschept slim de pass. Amâncio passt de bal zonder na te denken. Osajda is nu in balbezit. Osajda haalt uit met een fantastische trap. Kałuski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

43e minuut.
Doncu passt de bal met de wreef. Binescu met een sublieme pass. Lebioda is nu in balbezit. Noormaa verovert de bal door een tackle van achteren. Noormaa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Mimik 23%, ArgItaGerHol 77%.
Fc Mimik - ArgItaGerHol 4:0

59e minuut.
Binescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Doncu de bal. Doncu passt de bal zonder na te denken. Noormaa rent richting de bal. Noormaa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Amâncio passt de bal zonder na te denken. Binescu speelt de bal door. Doncu probeert naar een medespeler te passen. Noormaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Noormaa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Amâncio met de inworp. Benedykciuk rent richting de bal. Binescu onderschept slim de pass. Binescu geeft een lange en hoge pass. Noormaa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Almendarez rent richting de bal. Almendarez passt de bal in één keer door. Kirkov rent richting de bal. Binescu geeft de bal voor. Noormaa maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Baumann met de inworp. Almendarez controleert de bal met de borst. Amâncio geeft de bal voor. Doncu rent richting de bal. Doncu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Mimik 27%, ArgItaGerHol 73%.
Fc Mimik - ArgItaGerHol 4:0