Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ArgItaGerHol Fc Mimik
523 Tactiek LOL
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
28.4 gemiddelde waardering 51.3
poor Schieten excellent
weak Passen formidable
good Verdedigen good


2e minuut.
Zaradny geeft een hoge lob. Almendarez rent richting de bal. Almendarez passt de bal in één keer door. Amâncio geeft een hoge lob. Noormaa springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Baumann met de inworp. Almendarez is nu in balbezit. Almendarez passt de bal in één keer door. Daar is Osajda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osajda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ArgItaGerHol - Fc Mimik 0:1

11e minuut.
Daar is Theofrastos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osajda is nu in balbezit. Theofrastos is nu in balbezit. Theofrastos geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Osajda de bal onder controle te krijgen. Kałuski bokst de bal weg.

17e minuut.
Amâncio passt de bal zonder na te denken. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu passt de bal in één keer door. Osajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Osajda draait met de bal, schiet en ... Kałuski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Derdaś de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ArgItaGerHol - Fc Mimik 0:2

27e minuut.
Binescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Benedykciuk de bal. Osajda is nu in balbezit. Osajda schiet op doel. Kałuski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ArgItaGerHol - Fc Mimik 0:3

32e minuut.
Lebioda rent richting de bal. Lebioda geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doncu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Binescu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Binescu passt de bal met de wreef. Amâncio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amâncio passt de bal in één keer door. Osajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Osajda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Amâncio passt de bal in één keer door. Osajda rent richting de bal. Derdaś tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Osajda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Amâncio neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ArgItaGerHol 75%, Fc Mimik 25%.
ArgItaGerHol - Fc Mimik 0:3

47e minuut.
Doncu passt de bal met de wreef. Amâncio is nu in balbezit. Amâncio passt de bal zonder na te denken. Binescu rent richting de bal. Binescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Derdaś verovert de bal door een tackle van achteren. Derdaś geeft een lange en hoge pass. Inworp. Amâncio met een snelle inworp. Binescu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Doncu is nu in balbezit. Doncu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lebioda de bal. Noormaa verovert de bal door een tackle van achteren. Noormaa schiet op doel. Kałuski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Amâncio geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Binescu de bal. Osajda is nu in balbezit. Osajda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Benedykciuk is nu in balbezit. Almendarez onderschept slim de pass. Zaradny probeert naar een medespeler te passen. Kirkov speelt de bal door. Binescu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Gaon rent richting de bal. Gaon geeft een hoge lob. Inworp. Amâncio met een snelle inworp. Almendarez met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ArgItaGerHol 61%, Fc Mimik 39%.
ArgItaGerHol - Fc Mimik 0:3