Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dosiak BSC CZOSNEK
Normal Tactiek pablo klucze 2
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 34.8
poor Schieten weak
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


4e minuut.
Sorgente draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Szczotka de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kirchner geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sorgente maakt een snoekduik en kopt de bal. Osada bokst de bal weg.

6e minuut.
Galko heeft problemen om de bal te vangen. Galko geeft een hoge lob. Klungelig pakt Suchoń de bal. Sorgente is nu in balbezit. Sorgente schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Daar is Klepczarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sorgente bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepczarek rent richting de bal. Sorgente onderschept slim de pass. Sorgente haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Boury kopt de bal weg. Sorgente bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczotka verovert de bal door een tackle van achteren. Kreplin onderschept slim de pass. Kreplin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Peresin geeft een lange en hoge pass. Sorgente kopt de bal weg. Kreplin is nu in balbezit. Kreplin haalt uit met een fantastische trap. Czysty probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Boury controleert de bal met de borst. Kirchner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchner geeft de bal voor. Kreplin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreplin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dosiak - BSC CZOSNEK 0:1

25e minuut.
Boury verovert de bal door een tackle van achteren. Boury speelt de bal door. Sorgente bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorgente haalt uit met een fantastische trap. Osada probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Klepczarek heeft problemen om de bal te vangen. Kirchner rent richting de bal. Kirchner speelt de bal door. Kreplin rent richting de bal. Kreplin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kirchner met een sublieme pass. Peresin is nu in balbezit. Peresin speelt de bal door. Sorgente bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorgente schiet op doel. Osada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klepczarek bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Pişkin passt de bal in één keer door. Kirchner probeert naar een medespeler te passen. Sorgente rent richting de bal. Sorgente draait met de bal, schiet en ... Osada werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Kreplin is nu in balbezit. Kreplin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dosiak - BSC CZOSNEK 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dosiak 68%, BSC CZOSNEK 32%.
FC Dosiak - BSC CZOSNEK 0:2

62e minuut.
Peresin passt de bal met de wreef. Boury geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Suchoń de bal onder controle te krijgen. Sorgente bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorgente draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Osada trapt de bal weg van het doel. Kirchner kopt de bal weg. Faron is nu in balbezit. Kreplin verovert de bal door een tackle van achteren. Kreplin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dosiak 73%, BSC CZOSNEK 27%.
FC Dosiak - BSC CZOSNEK 0:2