Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ks Zastalowskie Juventus Turyn F.C.
., . Tactiek Wing masta
43% Balbezit 57%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 55.5
zeer goed Schieten solide
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Quang Thắng is nu in balbezit. Quang Thắng speelt de bal door. Manfreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfreto schiet op doel. Ellul werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Zastalowskie - Juventus Turyn F.C. 0:1

3e minuut.
Manfreto speelt de bal door. Quang Thắng rent richting de bal. Quang Thắng geeft een lange en hoge pass. Manfreto rent richting de bal. Manfreto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Quang Thắng rent richting de bal. Einasto verovert de bal door een tackle van achteren. Einasto probeert naar een medespeler te passen. Dávila rent richting de bal. Dávila haalt uit met een fantastische trap. Yengeç probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ks Zastalowskie - Juventus Turyn F.C. 1:1

14e minuut.
Pujades speelt de bal door. Bentein bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentein geeft een lange en hoge pass. Manfreto rent richting de bal. Manfreto schiet op doel. Ellul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Migiakis speelt de bal door. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila speelt de bal door. Sályi heeft problemen om de bal te vangen. Sályi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Bentein rent richting de bal. Bentein geeft een hoge lob. Klungelig pakt Iorgulescu de bal. Manfreto onderschept slim de pass. Manfreto haalt uit met een fantastische trap. Paal!

29e minuut.
Cattebeke geeft de bal voor. Inworp. Villa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Migiakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Migiakis geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Zastalowskie - Juventus Turyn F.C. 2:1

30e minuut.
Manfreto met een sublieme pass. Cultraro heeft problemen om de bal te vangen. Dávila rent richting de bal. Dávila draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Domínguez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Villa met een snelle inworp. Migiakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Migiakis geeft een hoge lob. Yengeç bokst de bal weg.

40e minuut.
Zsinka is nu in balbezit. Zsinka passt de bal zonder na te denken. Bentein bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentein geeft de bal voor. Manfreto springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Zanoncini bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanoncini geeft een lange en hoge pass. Dávila kopt de bal weg. Sályi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sályi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Zastalowskie 57%, Juventus Turyn F.C. 43%.
Ks Zastalowskie - Juventus Turyn F.C. 2:1

46e minuut.
Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Cattebeke verovert de bal door een tackle van achteren. Cattebeke geeft een hoge lob. Manfreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfreto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Manfreto probeert naar een medespeler te passen. Villa is nu in balbezit. Villa probeert naar een medespeler te passen. Dávila is nu in balbezit. Dávila draait met de bal, schiet en ... Yengeç bokst de bal weg.

66e minuut.
Zsinka probeert naar een medespeler te passen. Einasto is nu in balbezit. Einasto geeft een lange en hoge pass. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kallasmaa geeft de bal voor. Cultraro kopt de bal weg. Zsinka met een sublieme pass. Manfreto controleert de bal met de borst. Manfreto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Zambrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrotta geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Einasto met een snelle inworp. Migiakis geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Villa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Starszak komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Zsinka passt de bal met de wreef. Bentein is nu in balbezit. Bentein geeft de bal voor. Manfreto rent richting de bal. Manfreto schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ks Zastalowskie - Juventus Turyn F.C. 2:2

86e minuut.
Zsinka passt de bal zonder na te denken. Bentein is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Giachetti. Giachetti krijgt een gele kaart. Bentein raakt geblesseerd tijdens het duel. Zsinka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bentein kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Zastalowskie 55%, Juventus Turyn F.C. 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ks Zastalowskie - Juventus Turyn F.C. 2:2