Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Furia Sokołów FC FC Mazur Ełk
532 Tactiek big36
62% Balbezit 38%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 44.7
excellent Schieten solid
solid Passen adequate
very good Verdedigen good


3e minuut.
Stirling passt de bal in één keer door. Carnegie bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnegie passt de bal in één keer door. Lois bereikt de bal nog maar net als eerste. Lois schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - FC Mazur Ełk 0:1

4e minuut.
Simkó rent richting de bal. Simkó geeft een lange en hoge pass. Houtkoop heeft problemen om de bal te vangen. Houtkoop haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Furia Sokołów FC - FC Mazur Ełk 1:1

10e minuut.
Véliz met een sublieme pass. Stirling bereikt de bal nog maar net als eerste. Houtkoop geeft een hoge lob. Catarrinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Catarrinho draait met de bal, schiet en ... Charles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Wartalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Véliz onderschept slim de pass. Véliz met een sublieme pass. Lois is nu in balbezit. Lois haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Əbilov rent richting de bal. Krzemionka verovert de bal door een tackle van achteren. Krzemionka probeert naar een medespeler te passen. Lois bereikt de bal nog maar net als eerste. Lois haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - FC Mazur Ełk 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furia Sokołów FC 51%, FC Mazur Ełk 49%.
Furia Sokołów FC - FC Mazur Ełk 1:2

48e minuut.
Ryba passt de bal in één keer door. Zabotin rent richting de bal. Zabotin geeft de bal voor. Houtkoop is nu in balbezit. Houtkoop schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Entkowski probeert naar een medespeler te passen. Ryba rent richting de bal. Ryba geeft een lange en hoge pass. Houtkoop rent richting de bal. Houtkoop haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Furia Sokołów FC - FC Mazur Ełk 2:2

64e minuut.
Radliński is nu in balbezit. Radliński probeert naar een medespeler te passen. Zabotin rent richting de bal. Catarrinho rent richting de bal. Catarrinho draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Molina komt het veld opgelopen. Benie met de inworp. Zabotin is nu in balbezit. Zabotin geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Charles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Simkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Simkó geeft een hoge lob. Houtkoop bereikt de bal nog maar net als eerste. Houtkoop haalt uit met een fantastische trap. Charles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - FC Mazur Ełk 3:2

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taffe komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Inworp. Taffe met de inworp. Kaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Houtkoop onderschept slim de pass. Houtkoop schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tysiąc komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Entkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Entkowski geeft een lange en hoge pass. Zabotin rent richting de bal. Zabotin schiet op doel. Charles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - FC Mazur Ełk 4:2

87e minuut.
Catarrinho rent richting de bal. Zabotin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabotin passt de bal zonder na te denken. Radliński geeft de bal voor. Houtkoop kopt de bal weg. Charles bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furia Sokołów FC 32%, FC Mazur Ełk 68%.
Furia Sokołów FC - FC Mazur Ełk 4:2