Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus Turyn F.C. Iskra Radwanowice
Wing masta Tactiek 5LIGAŚWIATA
55% Balbezit 45%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 54.1
good Schieten very good
very good Passen very good
formidable Verdedigen solid


1e minuut.
Cultraro is nu in balbezit. Cultraro passt de bal met de wreef. Kącki probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Huy is nu in balbezit. Hoàng Huy haalt uit met een fantastische trap. Paal! Zambrotta is nu in balbezit. Zambrotta passt de bal zonder na te denken. Daar is Cattebeke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Huy is nu in balbezit. Hoàng Huy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Azzaro passt de bal zonder na te denken. Párraga Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Párraga Ortiz passt de bal met de wreef. Luque Ramírez rent richting de bal. Luque Ramírez geeft de bal voor. Yengeç verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hoàng Huy is nu in balbezit. Hoàng Huy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Turyn F.C. - Iskra Radwanowice 0:1

16e minuut.
Borjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfreto onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bilski. Manfreto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Manfreto neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Brunetti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Brunetti met een sublieme pass. Kącki kopt de bal weg. Câmpeanu rent richting de bal. Luque Ramírez geeft een hoge lob. Hoàng Huy maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Párraga Ortiz rent richting de bal. Párraga Ortiz passt de bal in één keer door. Câmpeanu is nu in balbezit. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap. Yengeç werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Quang Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Párraga Ortiz onderschept slim de pass. Párraga Ortiz passt de bal met de wreef. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu draait met de bal, schiet en ... Yengeç kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Turyn F.C. 65%, Iskra Radwanowice 35%.
Juventus Turyn F.C. - Iskra Radwanowice 0:1

47e minuut.
Kącki is nu in balbezit. Kącki met een sublieme pass. Hoàng Huy rent richting de bal. Hoàng Huy schiet op doel. Yengeç probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Turyn F.C. - Iskra Radwanowice 0:2

52e minuut.
Hoàng Huy geeft een lange en hoge pass. Gándara bereikt de bal nog maar net als eerste. Luque Ramírez speelt de bal door. Klungelig pakt Câmpeanu de bal. Câmpeanu schiet op doel. Yengeç kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bentein met een snelle inworp. Manfreto is nu in balbezit. Manfreto schiet op doel. Borjas probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Petrovický verovert de bal door een tackle van achteren. Kwiecień onderschept slim de pass. Kwiecień speelt de bal door. Manfreto rent richting de bal. Manfreto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Cultraro geeft de bal voor. Manfreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Borjas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Borjas krijgt een gele kaart. Manfreto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kwiecień wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Kwiecień rent richting de bal. Kwiecień passt de bal in één keer door. Manfreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfreto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Turyn F.C. - Iskra Radwanowice 1:2

83e minuut.
Hoàng Huy rent richting de bal. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Huy begaat een overtreding. Domínguez raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Turyn F.C. 60%, Iskra Radwanowice 40%.
Juventus Turyn F.C. - Iskra Radwanowice 1:2