Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dosiak Juventus Turyn F.C.
Normal Tactiek Wing masta
36% Balbezit 64%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 49
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 52.9
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Klungelig pakt Langosz de bal. Manfreto verovert de bal door een tackle van achteren. Klepczarek rent richting de bal. Manfreto verovert de bal door een tackle van achteren. Manfreto draait met de bal, schiet en ... Osada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

2e minuut.
Kwiecień probeert naar een medespeler te passen. Cultraro geeft de bal voor. Manfreto rent richting de bal. Manfreto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dosiak - Juventus Turyn F.C. 0:1

5e minuut.
Buryta geeft een lange en hoge pass. Kwiecień bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiecień passt de bal in één keer door. Manfreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfreto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Quang Thắng is nu in balbezit. Quang Thắng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Patyczek rent richting de bal. Cultraro verovert de bal door een tackle van achteren. Cultraro met een sublieme pass. Manfreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfreto schiet op doel. Osada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bentein zal de hoekschop nemen. Quang Thắng kopt de bal weg. Klungelig pakt Manfreto de bal. Manfreto haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dosiak - Juventus Turyn F.C. 0:2

9e minuut.
Klungelig pakt Patyczek de bal. Cultraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cultraro passt de bal in één keer door. Manfreto rent richting de bal. Manfreto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Osada trapt de bal weg van het doel. Cultraro kopt de bal weg. Manfreto is nu in balbezit. Manfreto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Czysty geeft de bal voor. Daar is Cultraro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cultraro speelt de bal door. Klungelig pakt Manfreto de bal. Manfreto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Cultraro schiet op doel. Czysty kopt de bal weg. Kwiecień speelt de bal door. Manfreto is nu in balbezit. Manfreto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dosiak - Juventus Turyn F.C. 0:3

29e minuut.
Bentein rent richting de bal. Bentein passt de bal met de wreef. Manfreto is nu in balbezit. Manfreto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dosiak - Juventus Turyn F.C. 0:4

30e minuut.
Kallasmaa met een sublieme pass. Quang Thắng is nu in balbezit. Quang Thắng passt de bal met de wreef. Manfreto is nu in balbezit. Manfreto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Klepczarek rent richting de bal. Cultraro onderschept slim de pass. Cultraro met een sublieme pass. Manfreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfreto haalt uit met een fantastische trap. Osada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Quang Thắng met de inworp. Cultraro geeft een hoge lob. Bentein kopt de bal weg. Manfreto is nu in balbezit. Manfreto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dosiak - Juventus Turyn F.C. 0:5

37e minuut.
Cultraro probeert naar een medespeler te passen. Manfreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfreto draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Szczotka de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dosiak - Juventus Turyn F.C. 0:6

39e minuut.
Szczotka geeft de bal voor. Klepczarek kan de bal niet met de borst controleren. Rechciński is nu in balbezit. Manfreto is nu in balbezit. Manfreto draait met de bal, schiet en ... Osada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dosiak - Juventus Turyn F.C. 0:7

44e minuut.
Zub rent richting de bal. Pujades verovert de bal door een tackle van achteren. Kwiecień met een sublieme pass. Bentein rent richting de bal. Bentein geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Manfreto is nu in balbezit. Manfreto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dosiak - Juventus Turyn F.C. 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dosiak 84%, Juventus Turyn F.C. 16%.
FC Dosiak - Juventus Turyn F.C. 0:8

50e minuut.
Szczotka kopt de bal weg. Bentein is nu in balbezit. Bentein passt de bal zonder na te denken. Manfreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfreto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dosiak - Juventus Turyn F.C. 0:9

55e minuut.
Faron rent richting de bal. Kwiecień onderschept slim de pass. Kwiecień met een sublieme pass. Manfreto is nu in balbezit. Manfreto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Quang Thắng is nu in balbezit. Quang Thắng geeft een hoge lob. Bentein is nu in balbezit. Bentein geeft een hoge lob. Manfreto maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dosiak - Juventus Turyn F.C. 0:10

58e minuut.
Manfreto met een sublieme pass. Bentein met een sublieme pass. Kwiecień met een sublieme pass. Manfreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfreto schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Cattebeke probeert naar een medespeler te passen. Bentein bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentein probeert naar een medespeler te passen. Manfreto heeft problemen om de bal te vangen. Manfreto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Czysty trapt de bal weg. Cultraro kopt de bal weg. Daar is Rechciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manfreto is nu in balbezit. Manfreto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Cultraro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zsinka komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Suchoń met een snelle inworp. Zsinka rent richting de bal. Zsinka met een sublieme pass. Klungelig pakt Manfreto de bal. Manfreto draait met de bal, schiet en ... Osada bokst de bal weg.

83e minuut.
Czysty geeft een lange en hoge pass. Kallasmaa kan de bal niet met de borst controleren. Kallasmaa probeert naar een medespeler te passen. Manfreto is nu in balbezit. Manfreto schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Szczotka de bal. Zsinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsinka geeft een hoge lob. Szczotka heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Bentein verovert de bal door een tackle van achteren. Bentein speelt de bal door. Daar is Manfreto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manfreto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dosiak - Juventus Turyn F.C. 0:11

87e minuut.
Patyczek passt de bal met de wreef. Szczotka heeft problemen om de bal te vangen. Szczotka passt de bal zonder na te denken. Manfreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfreto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Quang Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsinka is nu in balbezit. Zsinka passt de bal zonder na te denken. Daar is Manfreto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manfreto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Osada trapt de bal weg. Kwiecień kopt de bal weg. Manfreto rent richting de bal. Manfreto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dosiak - Juventus Turyn F.C. 0:12

90e minuut.
Quang Thắng heeft problemen om de bal te vangen. Quang Thắng passt de bal met de wreef. Pujades met een sublieme pass. Manfreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfreto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dosiak - Juventus Turyn F.C. 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dosiak 87%, Juventus Turyn F.C. 13%.
FC Dosiak - Juventus Turyn F.C. 0:13