Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BSC CZOSNEK Ks Zastalowskie
pablo klucze 2 Tactiek ., .
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
31 gemiddelde waardering 44.6
poor Schieten very good
adequate Passen solid
average Verdedigen solid


4e minuut.
Migiakis passt de bal zonder na te denken. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila passt de bal zonder na te denken. Sályi is nu in balbezit. Sályi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC CZOSNEK - Ks Zastalowskie 0:1

8e minuut.
Iorgulescu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kirchner de bal onder controle te krijgen. Migiakis met een sublieme pass. Sályi rent richting de bal. Sályi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Klungelig pakt Peresin de bal. Dávila rent richting de bal. Dávila passt de bal in één keer door. Sályi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sályi haalt uit met een fantastische trap. Louro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sályi is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Einasto geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sályi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Přibyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Přibyl geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Migiakis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Boury met een sublieme pass. Daar is Einasto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Einasto geeft een hoge lob. Daar is Sályi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sályi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BSC CZOSNEK - Ks Zastalowskie 0:2

17e minuut.
Einasto passt de bal in één keer door. Migiakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Migiakis geeft een hoge lob. Dávila is nu in balbezit. Dávila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC CZOSNEK - Ks Zastalowskie 0:3

23e minuut.
Wasiak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villa met een snelle inworp. Migiakis geeft een hoge lob. Dávila maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Büyükşen controleert de bal met de borst. Büyükşen passt de bal in één keer door. Mayorga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Migiakis geeft de bal voor. Einasto kopt de bal weg. Sályi heeft problemen om de bal te vangen. Sályi schiet op doel. Louro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC CZOSNEK - Ks Zastalowskie 0:4

29e minuut.
Galko rent richting de bal. Einasto onderschept slim de pass. Einasto met een sublieme pass. Sályi rent richting de bal. Sályi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSC CZOSNEK 66%, Ks Zastalowskie 34%.
BSC CZOSNEK - Ks Zastalowskie 0:4

51e minuut.
Migiakis probeert naar een medespeler te passen. Einasto is nu in balbezit. Einasto geeft een hoge lob. Sályi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sályi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Migiakis probeert de bal met de borst te controleren. Migiakis speelt de bal door. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa geeft de bal voor. Klungelig pakt Galko de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC CZOSNEK - Ks Zastalowskie 0:5

82e minuut.
Einasto is nu in balbezit. Einasto geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dávila de bal. Sályi is nu in balbezit. Sályi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC CZOSNEK - Ks Zastalowskie 0:6

85e minuut.
Büyükşen bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanoncini is nu in balbezit. Zanoncini geeft een hoge lob. Sályi is nu in balbezit. Sályi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC CZOSNEK - Ks Zastalowskie 0:7

87e minuut.
Rzepa passt de bal met de wreef. Einasto bereikt de bal nog maar net als eerste. Einasto passt de bal met de wreef. Dávila is nu in balbezit. Dávila draait met de bal, schiet en ... Louro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSC CZOSNEK 64%, Ks Zastalowskie 36%.
BSC CZOSNEK - Ks Zastalowskie 0:7