Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Furia Sokołów FC Vodka Squad
532 Tactiek 433M
62% Balbezit 38%
25% Spel op eigen helft 75%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
52.8 gemiddelde waardering 34.7
uitstekend Schieten redelijk
solide Passen zwak
zeer goed Verdedigen zwak


2e minuut.
Wartalski rent richting de bal. Wartalski met een sublieme pass. Əbilov rent richting de bal. Macía verovert de bal door een tackle van achteren. Macía schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ryba geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Coeli de bal. Houtkoop speelt de bal door. Zabotin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabotin haalt uit met een fantastische trap. de Guzman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Wartalski geeft een hoge lob. Pożegowiak speelt de bal door. Catarrinho is nu in balbezit. Catarrinho speelt de bal door. Ryba geeft een lange en hoge pass. de Guzman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Kolbus is nu in balbezit. Simkó onderschept slim de pass. Simkó speelt de bal door. Benie is nu in balbezit. Benie geeft een lange en hoge pass. Paal!
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt Kolbus de bal. Radliński is nu in balbezit. Radliński passt de bal zonder na te denken. Zabotin is nu in balbezit. Zabotin geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Stopka geeft een hoge lob. Inworp. Benie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Houtkoop rent richting de bal. Houtkoop geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Benie onderschept slim de pass. Benie kan de bal niet met de borst controleren. Benie geeft de bal voor. Catarrinho rent richting de bal. Catarrinho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - Vodka Squad 1:0

35e minuut.
Catarrinho onderschept slim de pass. Zabotin rent richting de bal. Zabotin geeft een lange en hoge pass. Houtkoop rent richting de bal. Houtkoop schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - Vodka Squad 2:0

44e minuut.
Wartalski onderschept slim de pass. Daar is Zabotin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zabotin passt de bal in één keer door. Houtkoop is nu in balbezit. Houtkoop haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - Vodka Squad 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furia Sokołów FC 24%, Vodka Squad 76%.
Furia Sokołów FC - Vodka Squad 3:0

48e minuut.
Houtkoop met een sublieme pass. Zabotin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ryba is nu in balbezit. Ryba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - Vodka Squad 4:0

53e minuut.
Ryba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Radliński de bal. Radliński passt de bal zonder na te denken. Zabotin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabotin geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Wartalski is nu in balbezit. Cruche verovert de bal door een tackle van achteren. Cruche met een sublieme pass. Macía rent richting de bal. Macía haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Radliński kopt de bal weg. Houtkoop rent richting de bal. Houtkoop passt de bal zonder na te denken. Zabotin rent richting de bal. Zabotin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Əbilov onderschept slim de pass. Ryba rent richting de bal. Ryba passt de bal in één keer door. Catarrinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Catarrinho draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - Vodka Squad 5:0

80e minuut.
Wartalski verovert de bal door een tackle van achteren. Kolbus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolbus draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Entkowski de bal onder controle te krijgen. Willock maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - Vodka Squad 5:1

83e minuut.
Gujdár probeert naar een medespeler te passen. Əbilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Macía verovert de bal door een tackle van achteren. Macía schiet op doel. Willock probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - Vodka Squad 5:2

88e minuut.
Cruche probeert de bal aan de voet te houden. Kolbus is nu in balbezit. Macía bereikt de bal nog maar net als eerste. Macía haalt uit met een fantastische trap. Willock werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - Vodka Squad 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furia Sokołów FC 27%, Vodka Squad 73%.
Furia Sokołów FC - Vodka Squad 5:3