Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus Turyn F.C. BSC CZOSNEK
Wing masta Tactiek pablo klucze 2
64% Balbezit 36%
34% Spel op eigen helft 66%
23 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53.3 gemiddelde waardering 31.7
zeer goed Schieten slecht
zeer goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen matig


3e minuut.
Daar is Boury, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwiecień bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiecień geeft een lange en hoge pass. Manfreto rent richting de bal. Manfreto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Turyn F.C. - BSC CZOSNEK 1:0

7e minuut.
Boury rent richting de bal. Kwiecień verovert de bal door een tackle van achteren. Kwiecień met een sublieme pass. Manfreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfreto draait met de bal, schiet en ... Paal!

14e minuut.
Inworp. Přibyl met de inworp. Mayorga rent richting de bal. Cultraro verovert de bal door een tackle van achteren. Cultraro schiet op doel. Louro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cultraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cultraro draait met de bal, schiet en ... Louro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Pişkin met een sublieme pass. Kirchner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchner passt de bal zonder na te denken. Sorgente is nu in balbezit. Sorgente schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Cultraro met een sublieme pass. Kwiecień is nu in balbezit. Kwiecień passt de bal met de wreef. Manfreto rent richting de bal. Manfreto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Cultraro speelt de bal door. Quang Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Thắng geeft een hoge lob. Manfreto rent richting de bal. Manfreto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Pişkin heeft problemen om de bal te vangen. Louro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Cultraro passt de bal met de wreef. Manfreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfreto verovert de bal door een tackle van achteren. Manfreto haalt uit met een fantastische trap. Louro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Manfreto kopt de bal weg. Bentein bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentein geeft de bal voor. Manfreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfreto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Cultraro passt de bal in één keer door. Bentein is nu in balbezit. Bentein geeft een hoge lob. Manfreto is nu in balbezit. Manfreto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Turyn F.C. 32%, BSC CZOSNEK 68%.
Juventus Turyn F.C. - BSC CZOSNEK 1:0

48e minuut.
Galko probeert naar een medespeler te passen. Kwiecień is nu in balbezit. Cultraro speelt de bal door. Bentein bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentein geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Manfreto rent richting de bal. Manfreto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Turyn F.C. - BSC CZOSNEK 2:0

52e minuut.
Bentein bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentein geeft de bal voor. Boury kopt de bal weg. Quang Thắng is nu in balbezit. Quang Thắng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Turyn F.C. - BSC CZOSNEK 3:0

65e minuut.
Mayorga probeert de bal met de borst te controleren. Manfreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayorga is nu in balbezit. Manfreto onderschept slim de pass. Manfreto schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Louro trapt de bal weg van het doel. Cultraro kopt de bal weg. Klungelig pakt Wasiak de bal. Manfreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfreto schiet op doel. Louro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Turyn F.C. - BSC CZOSNEK 4:0

67e minuut.
Manfreto speelt de bal door. Cattebeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Cattebeke geeft een hoge lob. Manfreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfreto haalt uit met een fantastische trap. Louro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Turyn F.C. - BSC CZOSNEK 5:0

71e minuut.
Pişkin kopt de bal weg. Boury heeft problemen om de bal te vangen. Cultraro speelt de bal door. Klungelig pakt Manfreto de bal. Manfreto draait met de bal, schiet en ... Louro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Turyn F.C. - BSC CZOSNEK 6:0

74e minuut.
Kwiecień passt de bal met de wreef. Mayorga is nu in balbezit. Manfreto onderschept slim de pass. Manfreto draait met de bal, schiet en ... Louro probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Cultraro probeert naar een medespeler te passen. Kwiecień rent richting de bal. Kwiecień probeert naar een medespeler te passen. Manfreto is nu in balbezit. Manfreto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Quang Thắng met de inworp. Cultraro is nu in balbezit. Cultraro geeft een hoge lob. Manfreto is nu in balbezit. Manfreto haalt uit met een fantastische trap. Louro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Turyn F.C. 37%, BSC CZOSNEK 63%.
Juventus Turyn F.C. - BSC CZOSNEK 6:0