Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iskra Radwanowice Ks Zastalowskie
5LIGAŚWIATA Tactiek ., .
57% Balbezit 43%
25% Spel op eigen helft 75%
18 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
54.5 gemiddelde waardering 46.5
very good Schieten solid
very good Passen good
good Verdedigen very good


1e minuut.
Hoàng Huy kopt de bal weg. Câmpeanu heeft problemen om de bal te vangen. Câmpeanu met een sublieme pass. Párraga Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Párraga Ortiz schiet op doel. Ellul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hoàng Huy rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Párraga Ortiz neemt de hoekschop. Kącki met een sublieme pass. Hoàng Huy heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Huy haalt uit met een fantastische trap. Zanoncini probeert de bal aan de voet te houden. Ellul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Radwanowice - Ks Zastalowskie 1:0

8e minuut.
Migiakis rent richting de bal. Migiakis speelt de bal door. Starszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Starszak geeft een lange en hoge pass. Sályi maakt een snoekduik en kopt de bal. Brunetti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Azzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Azzaro geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Migiakis geeft de bal voor. Brunetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Iskra Radwanowice - Ks Zastalowskie 1:1

15e minuut.
Párraga Ortiz is nu in balbezit. Párraga Ortiz geeft een hoge lob. Starszak heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Huy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ellul probeert naar een medespeler te passen. Sályi kopt de bal weg. Dávila is nu in balbezit. Dávila schiet op doel. Brunetti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Radwanowice - Ks Zastalowskie 1:2

25e minuut.
Kącki met de inworp. Büyükşen met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Luque Ramírez de bal onder controle te krijgen. Párraga Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Párraga Ortiz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Starszak rent richting de bal. Sályi is nu in balbezit. Petrovický geeft een lange en hoge pass. Hoàng Huy is nu in balbezit. Hoàng Huy draait met de bal, schiet en ... Ellul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Iskra Radwanowice - Ks Zastalowskie 2:2

31e minuut.
Giachetti rent richting de bal. Párraga Ortiz onderschept slim de pass. Párraga Ortiz passt de bal in één keer door. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu draait met de bal, schiet en ... Ellul bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Radwanowice - Ks Zastalowskie 3:2

32e minuut.
Borjas onderschept slim de pass. Borjas met een sublieme pass. Kącki is nu in balbezit. Kącki geeft een lange en hoge pass. Câmpeanu springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Gándara passt de bal zonder na te denken. Luque Ramírez probeert naar een medespeler te passen. Rzepa verovert de bal door een tackle van achteren. Kącki is nu in balbezit. Kącki draait met de bal, schiet en ... Ellul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Giachetti onderschept slim de pass. Bilski verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Büyükşen zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Büyükşen naar de kleedkamers voor een vroege douche.

38e minuut.
Kącki rent richting de bal. Kącki geeft de bal voor. Iorgulescu heeft problemen om de bal te vangen. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap. Ellul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Câmpeanu is nu in balbezit. Câmpeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Radwanowice - Ks Zastalowskie 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Radwanowice 23%, Ks Zastalowskie 77%.
Iskra Radwanowice - Ks Zastalowskie 4:2

65e minuut.
Kącki met een sublieme pass. Klungelig pakt Luque Ramírez de bal. Luque Ramírez probeert naar een medespeler te passen. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu schiet op doel. Ellul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Luque Ramírez speelt de bal door. Párraga Ortiz met een sublieme pass. Kącki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kącki geeft de bal voor. Câmpeanu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ellul trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Villa de bal. Villa kopt de bal weg. Dávila rent richting de bal. Dávila haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Starszak passt de bal in één keer door. Luque Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Luque Ramírez passt de bal zonder na te denken. Hoàng Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Huy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Párraga Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Párraga Ortiz geeft de bal voor. Daar is Hoàng Huy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luque Ramírez rent richting de bal. Luque Ramírez draait met de bal, schiet en ... Ellul bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Radwanowice - Ks Zastalowskie 5:2

77e minuut.
Párraga Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Párraga Ortiz passt de bal met de wreef. Câmpeanu is nu in balbezit. Câmpeanu schiet op doel. Iorgulescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Radwanowice 26%, Ks Zastalowskie 74%.
Iskra Radwanowice - Ks Zastalowskie 5:2