Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ks Zastalowskie FC Dosiak
., . Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
18% Spel op eigen helft 82%
45 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 19.7
uitstekend Schieten slecht
solide Passen slecht
goed Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Na een snelle pass probeert Klepczarek de bal onder controle te krijgen. Dávila kopt de bal weg. Sályi rent richting de bal. Sályi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Zastalowskie - FC Dosiak 1:0

8e minuut.
Giachetti verovert de bal door een tackle van achteren. Giachetti geeft de bal voor. Sályi is nu in balbezit. Sályi schiet op doel. Osada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Zastalowskie - FC Dosiak 2:0

10e minuut.
Villa met een sublieme pass. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila passt de bal zonder na te denken. Sályi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sályi haalt uit met een fantastische trap. Osada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Villa rent richting de bal. Villa geeft een lange en hoge pass. Einasto met een sublieme pass. Dávila is nu in balbezit. Dávila draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sályi is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Einasto geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dávila krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Zastalowskie - FC Dosiak 3:0

15e minuut.
Szczotka geeft de bal voor. Villa kopt de bal weg. Rechciński heeft problemen om de bal te vangen. Dávila is nu in balbezit. Dávila draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Villa is nu in balbezit. Villa geeft een lange en hoge pass. Faron rent richting de bal. Sályi verovert de bal door een tackle van achteren. Sályi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Giachetti geeft een lange en hoge pass. Faron kopt de bal weg. Klungelig pakt Rechciński de bal. Sályi rent richting de bal. Sályi schiet op doel. Osada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Büyükşen speelt de bal door. Einasto bereikt de bal nog maar net als eerste. Einasto speelt de bal door. Sályi is nu in balbezit. Sályi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Czysty kopt de bal weg. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa passt de bal in één keer door. Sályi is nu in balbezit. Sályi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dávila is nu in balbezit. Dávila schiet op doel. Osada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Zastalowskie - FC Dosiak 4:0

29e minuut.
Dávila passt de bal met de wreef. Sályi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rechciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sályi verovert de bal door een tackle van achteren. Sályi draait met de bal, schiet en ... Osada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Zastalowskie - FC Dosiak 5:0

31e minuut.
Klepczarek rent richting de bal. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa passt de bal in één keer door. Sályi is nu in balbezit. Sályi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Zastalowskie - FC Dosiak 6:0

31e minuut.
Patyczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patyczek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Faron de bal. Sályi verovert de bal door een tackle van achteren. Sályi draait met de bal, schiet en ... Osada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dávila rent richting de bal. Dávila draait met de bal, schiet en ... Osada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Villa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dávila maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Szczotka de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Migiakis is nu in balbezit. Migiakis geeft de bal voor. Klungelig pakt Dávila de bal. Sályi is nu in balbezit. Sályi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Büyükşen geeft de bal voor. Dávila kopt de bal weg. Czysty probeert naar een medespeler te passen. Sályi is nu in balbezit. Sályi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Villa kopt de bal weg. Dávila is nu in balbezit. Dávila passt de bal zonder na te denken. Büyükşen geeft de bal voor. Migiakis probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Migiakis probeert naar een medespeler te passen. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila passt de bal in één keer door. Sályi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sályi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Dávila is nu in balbezit. Dávila schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Zastalowskie 18%, FC Dosiak 82%.
Ks Zastalowskie - FC Dosiak 6:0

47e minuut.
Osada met een harde bal richting middenveld. Villa kopt de bal weg. Daar is Dávila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dávila schiet op doel. Osada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Zastalowskie - FC Dosiak 7:0

47e minuut.
Langosz met een sublieme pass. Szczotka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczotka passt de bal in één keer door. Dávila rent richting de bal. Dávila haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Büyükşen is nu in balbezit. Büyükşen geeft de bal voor. Villa kopt de bal weg. Dávila is nu in balbezit. Dávila haalt uit met een fantastische trap. Osada bokst de bal weg.

51e minuut.
Klepczarek is nu in balbezit. Villa onderschept slim de pass. Villa speelt de bal door. Dávila rent richting de bal. Dávila draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Büyükşen rent richting de bal. Büyükşen geeft de bal voor. Einasto kopt de bal weg. Klungelig pakt Sályi de bal. Sályi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Osada trapt de bal weg van het doel. Migiakis kopt de bal weg. Daar is Suchoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dávila rent richting de bal. Dávila haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sályi is nu in balbezit. Sályi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Zastalowskie - FC Dosiak 8:0

68e minuut.
Langosz passt de bal met de wreef. Villa is nu in balbezit. Villa geeft de bal voor. Sályi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sályi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Einasto probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sályi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sályi passt de bal in één keer door. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Zastalowskie - FC Dosiak 9:0

76e minuut.
Migiakis kopt de bal weg. Büyükşen is nu in balbezit. Büyükşen met een sublieme pass. Dávila is nu in balbezit. Dávila haalt uit met een fantastische trap. Osada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Migiakis met een sublieme pass. Einasto bereikt de bal nog maar net als eerste. Einasto probeert naar een medespeler te passen. Sályi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sályi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Zastalowskie - FC Dosiak 10:0

81e minuut.
Villa geeft een hoge lob. Einasto kopt de bal weg. Sályi rent richting de bal. Sályi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Villa probeert de bal met de borst te controleren. Villa passt de bal in één keer door. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Zastalowskie - FC Dosiak 11:0

88e minuut.
Einasto speelt de bal door. Dávila is nu in balbezit. Szczotka rent richting de bal. Dávila verovert de bal door een tackle van achteren. Dávila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Zastalowskie - FC Dosiak 12:0

89e minuut.
Daar is Langosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dávila onderschept slim de pass. Dávila passt de bal met de wreef. Sályi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sályi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Zastalowskie 18%, FC Dosiak 82%.
Ks Zastalowskie - FC Dosiak 12:0