Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vodka Squad FC Mazur Ełk
433M Tactiek big36
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
35.3 gemiddelde waardering 46.2
adequate Schieten solid
weak Passen adequate
average Verdedigen good


10e minuut.
Machado geeft de bal voor. Inworp. Pajulahti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carnegie bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnegie geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Carnegie onderschept slim de pass. Pajulahti speelt de bal door. Lois is nu in balbezit. Krzemionka rent richting de bal. Krzemionka schiet op doel. de Guzman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Macía bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles speelt de bal door. Krzemionka kopt de bal weg. Lois rent richting de bal. Lois haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Stopka geeft een lange en hoge pass. Daar is Stirling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stirling probeert naar een medespeler te passen. Lois rent richting de bal. Lois draait met de bal, schiet en ... de Guzman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vodka Squad 68%, FC Mazur Ełk 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vodka Squad - FC Mazur Ełk 0:0

59e minuut.
Dyrda rent richting de bal. Pajulahti verovert de bal door een tackle van achteren. Pajulahti passt de bal zonder na te denken. Lois rent richting de bal. Lois draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Inworp. Molina komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Charles trapt de bal weg van het doel. Molina kopt de bal weg. Stopka bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemionka is nu in balbezit. Krzemionka geeft een hoge lob. de Guzman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lois controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Taffe komt het veld opgelopen.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tysiąc komt het veld opgelopen. Talpăiute met de inworp. Taffe geeft de bal voor. Eeg Jensen probeert de bal met de borst te controleren. Tysiąc rent richting de bal. Tysiąc schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. de Guzman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vodka Squad 62%, FC Mazur Ełk 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vodka Squad - FC Mazur Ełk 0:0