Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Furia Sokołów FC Enuoki Keczuoki
532 Tactiek enuok
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 41
zeer goed Schieten goed
solide Passen matig
solide Verdedigen redelijk


6e minuut.
Harasimczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Radliński verovert de bal door een tackle van achteren. Radliński geeft de bal voor. Daar is Catarrinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catarrinho haalt uit met een fantastische trap. Paal!

8e minuut.
Harasimczuk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Laje komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Lónich onderschept slim de pass. Ryba kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Otava. Otava krijgt een gele kaart. Ryba raakt geblesseerd tijdens het duel. Ryba zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Laje bereikt de bal nog maar net als eerste. Radliński begaat een overtreding. Laje raakt geblesseerd tijdens het duel. Succu met een snel genomen vrije trap. Bá Thịnh springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Entkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Succu geeft een hoge lob. Ganz heeft problemen om de bal te vangen. Bá Thịnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bá Thịnh haalt uit met een fantastische trap. Willock probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Radliński met een sublieme pass. Zabotin rent richting de bal. Laje begaat een overtreding. Laje krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Daar is Zabotin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Laje. Zabotin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wartalski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Houtkoop springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Laje met een sublieme pass. Zabotin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabotin passt de bal in één keer door. Daar is Houtkoop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Houtkoop schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furia Sokołów FC 38%, Enuoki Keczuoki 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Furia Sokołów FC - Enuoki Keczuoki 0:0

51e minuut.
Radliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Radliński passt de bal in één keer door. Houtkoop rent richting de bal. Catarrinho rent richting de bal. Catarrinho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - Enuoki Keczuoki 1:0

53e minuut.
Podliński probeert de bal met de borst te controleren. Radliński rent richting de bal. Met opzet legt Laje zijn tegenspeler op de grond. Laje krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Radliński raakt geblesseerd tijdens het duel. Wartalski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Podliński passt de bal met de wreef. Otava geeft de bal voor. Əbilov rent richting de bal. Bá Thịnh verovert de bal door een tackle van achteren. Bá Thịnh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Wojda geeft de bal voor. Małysz kopt de bal weg. Houtkoop is nu in balbezit. Houtkoop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - Enuoki Keczuoki 2:0

66e minuut.
Radliński rent richting de bal. Podliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Podliński probeert naar een medespeler te passen. Bá Thịnh is nu in balbezit. Bá Thịnh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Otava passt de bal zonder na te denken. Entkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Entkowski speelt de bal door. Bá Thịnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bá Thịnh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Małysz speelt de bal door. Otava is nu in balbezit. Otava speelt de bal door. Bá Thịnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bá Thịnh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - Enuoki Keczuoki 2:1

87e minuut.
Ganz rent richting de bal. Ganz speelt de bal door. Podpora is nu in balbezit. Podpora geeft een hoge lob. Catarrinho springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Radliński geeft de bal voor. Catarrinho heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lónich. Catarrinho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wartalski wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furia Sokołów FC 39%, Enuoki Keczuoki 61%.
Furia Sokołów FC - Enuoki Keczuoki 2:1