Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iskra Radwanowice Furia Sokołów FC
5LIGAŚWIATA Tactiek 532
48% Balbezit 52%
35% Spel op eigen helft 65%
22 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53.6 gemiddelde waardering 52.1
very good Schieten very good
very good Passen solid
good Verdedigen very good


5e minuut.
Petrovický geeft een hoge lob. Kącki rent richting de bal. Ryba begaat een overtreding. Ryba krijgt een gele kaart. Kącki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kącki met een snel genomen vrije trap. Câmpeanu krijgt zijn hoofd ertegen. Willock verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Radliński kopt de bal weg. Bilski geeft de bal voor. Entkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Huy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Párraga Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Párraga Ortiz speelt de bal door. Luque Ramírez rent richting de bal. Luque Ramírez geeft een hoge lob. Hoàng Huy springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Párraga Ortiz passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Luque Ramírez de bal onder controle te krijgen. Əbilov is nu in balbezit. Hoàng Huy onderschept slim de pass. Hoàng Huy schiet op doel. Willock probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Párraga Ortiz passt de bal met de wreef. Hoàng Huy is nu in balbezit. Wartalski verovert de bal door een tackle van achteren. Luque Ramírez verovert de bal door een tackle van achteren. Luque Ramírez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Radliński is nu in balbezit. Radliński speelt de bal door. Azzaro is nu in balbezit. Houtkoop verovert de bal door een tackle van achteren. Houtkoop draait met de bal, schiet en ... Brunetti bokst de bal weg. Catarrinho is nu in balbezit. Catarrinho haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Párraga Ortiz passt de bal zonder na te denken. Entkowski is nu in balbezit. Câmpeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Câmpeanu schiet op doel. Willock maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Radwanowice - Furia Sokołów FC 1:0

33e minuut.
Zabotin is nu in balbezit. Gándara verovert de bal door een tackle van achteren. Gándara passt de bal in één keer door. Câmpeanu is nu in balbezit. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Petrovický geeft een hoge lob. Câmpeanu kopt de bal weg. Hoàng Huy rent richting de bal. Hoàng Huy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Radliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Luque Ramírez probeert naar een medespeler te passen. Párraga Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Párraga Ortiz geeft een lange en hoge pass. Hoàng Huy maakt een snoekduik en kopt de bal. Willock probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Bilski probeert naar een medespeler te passen. Petrovický speelt de bal door. Daar is Azzaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Houtkoop is nu in balbezit. Houtkoop draait met de bal, schiet en ... Brunetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Entkowski is nu in balbezit. Câmpeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Câmpeanu draait met de bal, schiet en ... Willock werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Radwanowice - Furia Sokołów FC 2:0

44e minuut.
Câmpeanu is nu in balbezit. Entkowski is nu in balbezit. Câmpeanu onderschept slim de pass. Câmpeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Radwanowice - Furia Sokołów FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Radwanowice 31%, Furia Sokołów FC 69%.
Iskra Radwanowice - Furia Sokołów FC 3:0

46e minuut.
Petrovický geeft de bal voor. Bilski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Párraga Ortiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Párraga Ortiz geeft de bal voor. Hoàng Huy maakt een snoekduik en kopt de bal. Willock bokst de bal weg. Simkó speelt de bal door. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Simkó geeft de bal voor. Houtkoop is nu in balbezit. Houtkoop geeft een hoge lob. Ryba rent richting de bal. Ryba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Simkó geeft de bal voor. Inworp. Párraga Ortiz met een snelle inworp. Luque Ramírez geeft de bal voor. Hoàng Huy springt en kopt de bal. Willock verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Párraga Ortiz geeft de bal voor. Willock met een sublieme pass. Houtkoop is nu in balbezit. Houtkoop draait met de bal, schiet en ... Brunetti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Radwanowice - Furia Sokołów FC 3:1

60e minuut.
Hoàng Huy met een sublieme pass. Klungelig pakt Câmpeanu de bal. Houtkoop schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Houtkoop krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Borjas geeft een hoge lob. Hoàng Huy kopt de bal weg. Entkowski heeft problemen om de bal te vangen. Câmpeanu rent richting de bal. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap. Willock probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Bilski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilski geeft de bal voor. Câmpeanu kopt de bal weg. Hoàng Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Huy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Radwanowice - Furia Sokołów FC 4:1

69e minuut.
Gándara probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Borjas de bal. Borjas geeft de bal voor. Klungelig pakt Hoàng Huy de bal. Hoàng Huy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Azzaro onderschept slim de pass. Azzaro passt de bal in één keer door. Luque Ramírez probeert naar een medespeler te passen. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Hoàng Huy onderschept slim de pass. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Huy rent richting de bal. Hoàng Huy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Radwanowice - Furia Sokołów FC 5:1

86e minuut.
Zabotin passt de bal zonder na te denken. Benie rent richting de bal. Houtkoop rent richting de bal. Zabotin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabotin haalt uit met een fantastische trap. Brunetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Benie rent richting de bal. Párraga Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Párraga Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Câmpeanu rent richting de bal. Câmpeanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Radwanowice 39%, Furia Sokołów FC 61%.
Iskra Radwanowice - Furia Sokołów FC 5:1