Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Mazur Ełk BSC CZOSNEK
big36 Tactiek pablo klucze 2
41% Balbezit 59%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
45.9 gemiddelde waardering 59
solide Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
redelijk Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Nebes probeert naar een medespeler te passen. Coquart bereikt de bal nog maar net als eerste. Coquart speelt de bal door. Porubszki is nu in balbezit. Porubszki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Liinvee probeert de bal aan de voet te houden. Coquart bereikt de bal nog maar net als eerste. Coquart passt de bal zonder na te denken. Porubszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porubszki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Yee Wah geeft een lange en hoge pass. Lois kopt de bal weg. Liinvee is nu in balbezit. Carnegie onderschept slim de pass. Carnegie haalt uit met een fantastische trap. Hammarberg bokst de bal weg.

13e minuut.
Pikuś geeft een hoge lob. Talpăiute is nu in balbezit. Talpăiute passt de bal in één keer door. Porubszki rent richting de bal. Porubszki draait met de bal, schiet en ... Charles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Piatti onderschept slim de pass. Piatti met een sublieme pass. Nebes probeert naar een medespeler te passen. Cuartero is nu in balbezit. Cuartero schiet op doel. Charles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cuartero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuartero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Carnegie is nu in balbezit. Liinvee onderschept slim de pass. Liinvee geeft de bal voor. Cuartero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuartero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Talpăiute rent richting de bal. Talpăiute geeft een lange en hoge pass. Pikuś met een sublieme pass. Krzemionka rent richting de bal. Krzemionka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazur Ełk - BSC CZOSNEK 1:0

33e minuut.
Coquart zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nebes is nu in balbezit. Nebes speelt de bal door. Cuartero is nu in balbezit. Cuartero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Porubszki rent richting de bal. Porubszki passt de bal in één keer door. Nebes met een sublieme pass. Porubszki rent richting de bal. Porubszki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Pääsuke neemt vlug de vrije trap. Daar is Olejarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olejarczyk geeft een hoge lob. Porubszki rent richting de bal. Porubszki schiet op doel. Charles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Klungelig pakt Cuartero de bal. Yee Wah rent richting de bal. Cuartero verovert de bal door een tackle van achteren. Cuartero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Mazur Ełk - BSC CZOSNEK 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mazur Ełk 66%, BSC CZOSNEK 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Mazur Ełk - BSC CZOSNEK 1:1

47e minuut.
Coquart geeft een lange en hoge pass. Porubszki rent richting de bal. Porubszki probeert naar een medespeler te passen. Cuartero is nu in balbezit. Cuartero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Lin onderschept slim de pass. Lin geeft een hoge lob. Porubszki kopt de bal weg. Cuartero is nu in balbezit. Cuartero schiet op doel. Charles bokst de bal weg. Porubszki rent richting de bal. Kaczewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Porubszki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cuartero zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Charles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazur Ełk - BSC CZOSNEK 1:2

59e minuut.
Forcella speelt de bal door. Nebes probeert naar een medespeler te passen. Porubszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porubszki draait met de bal, schiet en ... Charles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Nebes probeert naar een medespeler te passen. Coquart is nu in balbezit. Coquart passt de bal in één keer door. Porubszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porubszki draait met de bal, schiet en ... Charles bokst de bal weg. Cuartero is nu in balbezit. Cuartero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Stirling bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebes verovert de bal door een tackle van achteren. Nebes geeft een hoge lob. Porubszki rent richting de bal. Porubszki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. Taffe komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Daar is Yee Wah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forcella rent richting de bal. Forcella passt de bal zonder na te denken. Cuartero is nu in balbezit. Cuartero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Talpăiute geeft een lange en hoge pass. Nebes rent richting de bal. Nebes geeft een hoge lob. Cuartero rent richting de bal. Cuartero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Forcella bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcella speelt de bal door. Cuartero rent richting de bal. Cuartero draait met de bal, schiet en ... Charles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazur Ełk - BSC CZOSNEK 1:3

80e minuut.
Tysiąc komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Liinvee heeft problemen om de bal te vangen. Nebes probeert naar een medespeler te passen. Cuartero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuartero schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazur Ełk - BSC CZOSNEK 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mazur Ełk 64%, BSC CZOSNEK 36%.
FC Mazur Ełk - BSC CZOSNEK 1:4