Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vodka Squad Juventus Turyn F.C.
433M Tactiek Wing masta
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 57.1
adequate Schieten very good
good Passen very good
very good Verdedigen excellent


13e minuut.
Bentein passt de bal zonder na te denken. Cultraro rent richting de bal. Cultraro passt de bal zonder na te denken. Manfreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfreto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Pujades kopt de bal weg. Klungelig pakt Manfreto de bal. Dumitraşcu is nu in balbezit. Manfreto verovert de bal door een tackle van achteren. Manfreto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Klungelig pakt Dumitraşcu de bal. Manfreto is nu in balbezit. Manfreto draait met de bal, schiet en ... de Guzman probeert wanhopig de bal te grijpen. Dumitraşcu onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodka Squad - Juventus Turyn F.C. 0:1

25e minuut.
Bentein passt de bal zonder na te denken. Cultraro rent richting de bal. Cultraro passt de bal in één keer door. Manfreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfreto haalt uit met een fantastische trap. de Guzman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Quang Thắng geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bentein kopt de bal weg. Daar is Manfreto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manfreto schiet op doel. de Guzman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Cultraro probeert naar een medespeler te passen. Kwiecień bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiecień passt de bal in één keer door. Manfreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfreto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodka Squad - Juventus Turyn F.C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vodka Squad 67%, Juventus Turyn F.C. 33%.
Vodka Squad - Juventus Turyn F.C. 0:2

67e minuut.
Dumitraşcu rent richting de bal. Dumitraşcu geeft een lange en hoge pass. Benitez is nu in balbezit. Benitez schiet op doel. Yengeç werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vodka Squad 54%, Juventus Turyn F.C. 46%.
Vodka Squad - Juventus Turyn F.C. 0:2