Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus Turyn F.C. Vodka Squad
Wing masta Tactiek 433M
55% Balbezit 45%
24% Spel op eigen helft 76%
11 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
53.1 gemiddelde waardering 43.6
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen zeer goed


36e minuut.
Kwiecień geeft een hoge lob. Dumitraşcu kopt de bal weg. Bentein geeft een lange en hoge pass. Manfreto rent richting de bal. Manfreto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Klungelig pakt Dumitraşcu de bal. Manfreto is nu in balbezit. Benítez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Benítez naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Turyn F.C. 22%, Vodka Squad 78%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juventus Turyn F.C. - Vodka Squad 0:0

53e minuut.
Kallasmaa probeert naar een medespeler te passen. Quang Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Thắng speelt de bal door. Bentein geeft een hoge lob. Gujdár kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kwiecień probeert naar een medespeler te passen. Cultraro is nu in balbezit. Cultraro probeert naar een medespeler te passen. Manfreto is nu in balbezit. Manfreto draait met de bal, schiet en ... Kondrk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Turyn F.C. - Vodka Squad 1:0

68e minuut.
Koşaralp geeft een hoge lob. Drewniak rent richting de bal. Drewniak probeert naar een medespeler te passen. Zgonjanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgonjanin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Quang Thắng passt de bal in één keer door. Gujdár is nu in balbezit. Manfreto onderschept slim de pass. Manfreto haalt uit met een fantastische trap. Kondrk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Turyn F.C. - Vodka Squad 2:0

76e minuut.
Manfreto passt de bal in één keer door. Kwiecień bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiecień passt de bal in één keer door. Manfreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfreto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Dumitraşcu rent richting de bal. Manfreto verovert de bal door een tackle van achteren. Gujdár rent richting de bal. Manfreto verovert de bal door een tackle van achteren. Manfreto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Turyn F.C. 27%, Vodka Squad 73%.
Juventus Turyn F.C. - Vodka Squad 2:0