Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BSC CZOSNEK Furia Sokołów FC
pablo klucze 2 Tactiek 532
35% Balbezit 65%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 21
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 49.5
zwak Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
matig Verdedigen solide


7e minuut.
Mayorga kopt de bal weg. Kirchner met een sublieme pass. Garcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcia draait met de bal, schiet en ... Willock maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC CZOSNEK - Furia Sokołów FC 1:0

9e minuut.
Houtkoop rent richting de bal. Zabotin is nu in balbezit. Mayorga verovert de bal door een tackle van achteren. Houtkoop verovert de bal door een tackle van achteren. Houtkoop draait met de bal, schiet en ... Barragán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BSC CZOSNEK - Furia Sokołów FC 1:1

11e minuut.
Simkó geeft een lange en hoge pass. Přibyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Přibyl geeft een hoge lob. Houtkoop is nu in balbezit. Houtkoop haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Radliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Peresin onderschept slim de pass. Peresin speelt de bal door. Kuzera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Radliński onderschept slim de pass. Radliński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ganz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganz geeft de bal voor. Catarrinho springt en kopt de bal. Barragán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Houtkoop rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC CZOSNEK - Furia Sokołów FC 1:2

21e minuut.
Wasiak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ganz met de inworp. Zabotin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabotin geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Zabotin verovert de bal door een tackle van achteren. Zabotin geeft de bal voor. Galko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Houtkoop rent richting de bal. Houtkoop schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ryba passt de bal met de wreef. Radliński rent richting de bal. Zabotin probeert naar een medespeler te passen. Catarrinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Catarrinho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Wartalski geeft een lange en hoge pass. Zabotin kopt de bal weg. Houtkoop is nu in balbezit. Houtkoop haalt uit met een fantastische trap. Barragán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC CZOSNEK - Furia Sokołów FC 1:3

37e minuut.
Houtkoop heeft problemen om de bal te vangen. Houtkoop geeft de bal voor. Galko is nu in balbezit. Catarrinho verovert de bal door een tackle van achteren. Catarrinho haalt uit met een fantastische trap. Barragán bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC CZOSNEK - Furia Sokołów FC 1:4

40e minuut.
Radliński passt de bal in één keer door. Boury rent richting de bal. Wartalski onderschept slim de pass. Wartalski geeft een lange en hoge pass. Houtkoop krijgt zijn hoofd ertegen. Barragán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Daar is Houtkoop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Houtkoop passt de bal met de wreef. Ganz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganz passt de bal zonder na te denken. Zabotin geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Ryba is nu in balbezit. Ryba passt de bal in één keer door. Houtkoop is nu in balbezit. Houtkoop haalt uit met een fantastische trap. Barragán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC CZOSNEK - Furia Sokołów FC 1:5

44e minuut.
Kuzera met een sublieme pass. Garcia is nu in balbezit. Garcia passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Catarrinho de bal. Catarrinho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSC CZOSNEK 74%, Furia Sokołów FC 26%.
BSC CZOSNEK - Furia Sokołów FC 1:5

63e minuut.
Peresin passt de bal met de wreef. Kuzera is nu in balbezit. Kuzera passt de bal zonder na te denken. Garcia is nu in balbezit. Garcia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Pişkin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ryba met een snelle inworp. Catarrinho rent richting de bal. Catarrinho geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Boury rent richting de bal. Wartalski verovert de bal door een tackle van achteren. Zabotin probeert naar een medespeler te passen. Ganz is nu in balbezit. Ganz geeft een hoge lob. Barragán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Catarrinho is nu in balbezit. Catarrinho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC CZOSNEK - Furia Sokołów FC 1:6

76e minuut.
Zabotin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabotin speelt de bal door. Pişkin is nu in balbezit. Catarrinho verovert de bal door een tackle van achteren. Catarrinho draait met de bal, schiet en ... Barragán bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC CZOSNEK - Furia Sokołów FC 1:7

78e minuut.
Boury bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryba rent richting de bal. Boury begaat een overtreding. Ryba raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ryba kan niet meer verder spelen. Benie komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Entkowski probeert de bal met de borst te controleren. Radliński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peresin. Radliński raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Radliński kan niet meer verder spelen. Rosendo komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Catarrinho is nu in balbezit. Catarrinho geeft een lange en hoge pass. Daar is Přibyl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Houtkoop is nu in balbezit. Houtkoop schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC CZOSNEK - Furia Sokołów FC 1:8

86e minuut.
Inworp. Wartalski met een snelle inworp. Zabotin is nu in balbezit. Zabotin draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Catarrinho de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSC CZOSNEK 68%, Furia Sokołów FC 32%.
BSC CZOSNEK - Furia Sokołów FC 1:8