Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Furia Sokołów FC BSC CZOSNEK
532 Tactiek pablo klucze 2
63% Balbezit 37%
38% Spel op eigen helft 62%
23 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
51.8 gemiddelde waardering 31
formidable Schieten poor
very good Passen adequate
solid Verdedigen average


20e minuut.
Ryba geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Galko de bal onder controle te krijgen. Catarrinho kopt de bal weg. Houtkoop bereikt de bal nog maar net als eerste. Houtkoop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - BSC CZOSNEK 1:0

24e minuut.
Radliński kopt de bal weg. Daar is Houtkoop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganz is nu in balbezit. Přibyl met een sublieme pass. Houtkoop bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Houtkoop bereikt de bal nog maar net als eerste. Houtkoop haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - BSC CZOSNEK 2:0

28e minuut.
Ganz kopt de bal weg. Houtkoop rent richting de bal. Zabotin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Catarrinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catarrinho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Přibyl geeft de bal voor. Inworp. Ganz met de inworp. Houtkoop is nu in balbezit. Houtkoop geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Louro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Catarrinho bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - BSC CZOSNEK 3:0

36e minuut.
Simkó met een sublieme pass. Ganz heeft problemen om de bal te vangen. Ganz passt de bal met de wreef. Catarrinho is nu in balbezit. Catarrinho draait met de bal, schiet en ... Louro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Ganz passt de bal zonder na te denken. Zabotin is nu in balbezit. Zabotin passt de bal met de wreef. Catarrinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Catarrinho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Boury met een sublieme pass. Wartalski is nu in balbezit. Wartalski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ryba de bal. Ryba draait met de bal, schiet en ... Louro bokst de bal weg. Houtkoop krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - BSC CZOSNEK 4:0

45e minuut.
Zabotin draait met de bal, schiet en ... Wasiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Houtkoop rent richting de bal. Houtkoop schiet op doel. Louro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - BSC CZOSNEK 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furia Sokołów FC 41%, BSC CZOSNEK 59%.
Furia Sokołów FC - BSC CZOSNEK 5:0

46e minuut.
Zabotin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorgente verovert de bal door een tackle van achteren. Peresin rent richting de bal. Radliński onderschept slim de pass. Radliński geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Catarrinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Louro met een sublieme pass. Simkó kopt de bal weg. Houtkoop bereikt de bal nog maar net als eerste. Houtkoop schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Galko heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Ganz speelt de bal door. Houtkoop is nu in balbezit. Zabotin met een sublieme pass. Catarrinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Catarrinho haalt uit met een fantastische trap. Louro bokst de bal weg.

55e minuut.
Radliński rent richting de bal. Radliński probeert naar een medespeler te passen. Zabotin bereikt de bal nog maar net als eerste. Houtkoop is nu in balbezit. Houtkoop schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Pişkin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ryba met een snelle inworp. Klungelig pakt Catarrinho de bal. Catarrinho geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Peresin met een snelle inworp. Zabotin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabotin passt de bal in één keer door. Houtkoop heeft problemen om de bal te vangen. Houtkoop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - BSC CZOSNEK 6:0

72e minuut.
Ganz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mayorga de bal. Houtkoop is nu in balbezit. Houtkoop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - BSC CZOSNEK 7:0

76e minuut.
Wartalski probeert naar een medespeler te passen. Ryba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryba geeft een lange en hoge pass. Houtkoop is nu in balbezit. Houtkoop schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Wartalski kopt de bal weg. Zabotin heeft problemen om de bal te vangen. Zabotin passt de bal zonder na te denken. Catarrinho is nu in balbezit. Catarrinho haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Sorgente passt de bal zonder na te denken. Simkó geeft een hoge lob. Catarrinho kopt de bal weg. Houtkoop heeft problemen om de bal te vangen. Houtkoop schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Radliński passt de bal met de wreef. Simkó rent richting de bal. Simkó geeft een lange en hoge pass. Daar is Catarrinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catarrinho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kirchner met een snelle inworp. Boury bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Zabotin zijn tegenspeler op de grond. Zabotin krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Houtkoop is nu in balbezit. Houtkoop passt de bal met de wreef. Catarrinho heeft problemen om de bal te vangen. Catarrinho schiet op doel. Louro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - BSC CZOSNEK 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furia Sokołów FC 34%, BSC CZOSNEK 66%.
Furia Sokołów FC - BSC CZOSNEK 8:0