Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ks Zastalowskie Vodka Squad
., . Tactiek 433M
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
46.5 gemiddelde waardering 48
solid Schieten good
good Passen solid
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Giachetti heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Drewniak met een snelle inworp. Daar is Benítez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benítez geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Doeltrap. de Guzman trapt de bal weg. Tomasini speelt de bal door. Klungelig pakt Drewniak de bal. Drewniak geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Drewniak probeert de bal met de borst te controleren. Villa onderschept slim de pass. Villa met een sublieme pass. Dávila is nu in balbezit. Dávila schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Inworp. Starszak met de inworp. Migiakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Migiakis geeft een lange en hoge pass. Dávila maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Pożegowiak geeft een lange en hoge pass. Giachetti rent richting de bal. Giachetti passt de bal in één keer door. Daar is Dutkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dutkiewicz draait met de bal, schiet en ... Ellul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Drewniak probeert naar een medespeler te passen. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez passt de bal met de wreef. Dutkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ellul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Zanoncini kopt de bal weg. Drewniak probeert de bal aan de voet te houden. Drewniak met een sublieme pass. Zgonjanin rent richting de bal. Zgonjanin haalt uit met een fantastische trap. Ellul bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tomasini neemt de hoekschop. Dutkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Tomasini met een snelle inworp. Benítez is nu in balbezit. Benítez passt de bal zonder na te denken. Dutkiewicz rent richting de bal. Dutkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Ellul bokst de bal weg.

38e minuut.
Benítez kopt de bal weg. Drewniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewniak passt de bal zonder na te denken. Zgonjanin rent richting de bal. Zgonjanin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Villa geeft de bal voor. Dumitraşcu rent richting de bal. Met opzet legt Sályi zijn tegenspeler op de grond. Sályi krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Rzepa rent richting de bal. Rzepa geeft een hoge lob. Villa kopt de bal weg. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila schiet op doel. de Guzman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Zastalowskie - Vodka Squad 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Zastalowskie 56%, Vodka Squad 44%.
Ks Zastalowskie - Vodka Squad 1:0

74e minuut.
Sályi met een sublieme pass. Pożegowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila onderschept slim de pass. Dávila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Zastalowskie - Vodka Squad 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Zastalowskie 53%, Vodka Squad 47%.
Ks Zastalowskie - Vodka Squad 2:0