Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus Turyn F.C. Enuoki Keczuoki
Wing masta Tactiek enuok
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 43.8
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen matig


1e minuut.
Quang Thắng heeft problemen om de bal te vangen. Quang Thắng speelt de bal door. Bentein rent richting de bal. Bentein geeft de bal voor. Manfreto maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Cultraro geeft de bal voor. Krůta bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfreto verovert de bal door een tackle van achteren. Manfreto schiet op doel. Hulvég werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Turyn F.C. - Enuoki Keczuoki 1:0

23e minuut.
Quang Thắng passt de bal in één keer door. Bentein bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrot tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kondrot krijgt een gele kaart. Bentein raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bentein kan niet meer verder spelen. Zsinka komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Kallasmaa geeft de bal voor. La Volpe kopt de bal weg. Daar is Krůta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manfreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfreto draait met de bal, schiet en ... Hulvég kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Kondrot passt de bal zonder na te denken. Krůta bereikt de bal nog maar net als eerste. Krůta geeft een lange en hoge pass. Bá Thịnh is nu in balbezit. Bá Thịnh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bá Thịnh haalt uit met een fantastische trap. Yengeç probeert naar een medespeler te passen. Salvaderi met een sublieme pass. Bá Thịnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bá Thịnh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Cuervo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zabokrzycki komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Bá Thịnh geeft de bal voor. Quang Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Thắng passt de bal met de wreef. Manfreto rent richting de bal. Manfreto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Turyn F.C. 48%, Enuoki Keczuoki 52%.
Juventus Turyn F.C. - Enuoki Keczuoki 1:0

58e minuut.
Zambrotta geeft de bal voor. Kwiecień met een sublieme pass. Cattebeke rent richting de bal. Cattebeke met een sublieme pass. Zsinka geeft een lange en hoge pass. Hulvég probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Zsinka met een snelle inworp. Kwiecień is nu in balbezit. Zabokrzycki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zabokrzycki krijgt een gele kaart. Kwiecień is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kwiecień zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Manfreto is nu in balbezit. Manfreto draait met de bal, schiet en ... Hulvég werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Zsinka passt de bal in één keer door. Cultraro rent richting de bal. Cultraro passt de bal zonder na te denken. Quang Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Thắng geeft een hoge lob. Hulvég verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Manfreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfreto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Turyn F.C. - Enuoki Keczuoki 2:0

76e minuut.
Kallasmaa is nu in balbezit. Met opzet legt Podliński zijn tegenspeler op de grond. Kallasmaa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kallasmaa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Manfreto maakt een snoekduik en kopt de bal. Hulvég verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Lónich de bal. Manfreto is nu in balbezit. Manfreto draait met de bal, schiet en ... Hulvég maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Turyn F.C. - Enuoki Keczuoki 3:0

79e minuut.
Salvaderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrotta onderschept slim de pass. Zambrotta passt de bal in één keer door. Bá Thịnh rent richting de bal. Bá Thịnh haalt uit met een fantastische trap. Yengeç kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Pujades passt de bal in één keer door. Kwiecień rent richting de bal. Kwiecień passt de bal met de wreef. Manfreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfreto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Turyn F.C. 29%, Enuoki Keczuoki 71%.
Juventus Turyn F.C. - Enuoki Keczuoki 3:0