Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Furia Sokołów FC Juventus Turyn F.C.
433 Tactiek Wing masta
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
4 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 57.1
solide Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
redelijk Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Pujades speelt de bal door. Cultraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cultraro probeert naar een medespeler te passen. Manfreto rent richting de bal. Manfreto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Manfreto is nu in balbezit. Manfreto draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - Juventus Turyn F.C. 0:1

11e minuut.
Cultraro speelt de bal door. Kwiecień met een sublieme pass. Manfreto rent richting de bal. Manfreto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - Juventus Turyn F.C. 0:2

14e minuut.
Cultraro onderschept slim de pass. Cultraro speelt de bal door. Kwiecień is nu in balbezit. Manfreto rent richting de bal. Manfreto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - Juventus Turyn F.C. 0:3

19e minuut.
Daar is Zsinka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merz is nu in balbezit. Zsinka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zsinka krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Escobar kopt de bal weg. Pujades heeft problemen om de bal te vangen. Pujades passt de bal zonder na te denken. Manfreto is nu in balbezit. Manfreto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Pujades passt de bal met de wreef. Daar is Kwiecień, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwiecień probeert naar een medespeler te passen. Manfreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfreto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Cattebeke verovert de bal door een tackle van achteren. Cattebeke passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Pujades de bal onder controle te krijgen. Escobar rent richting de bal. Escobar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - Juventus Turyn F.C. 1:3

36e minuut.
Daar is Cultraro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cultraro passt de bal zonder na te denken. Manfreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfreto schiet op doel. Damian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - Juventus Turyn F.C. 1:4

38e minuut.
Pujades passt de bal zonder na te denken. Cultraro rent richting de bal. Cultraro met een sublieme pass. Manfreto is nu in balbezit. Manfreto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - Juventus Turyn F.C. 1:5

45e minuut.
Cattebeke geeft een hoge lob. Quang Thắng kopt de bal weg. Manfreto heeft problemen om de bal te vangen. Quang Thắng rent richting de bal. Quang Thắng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furia Sokołów FC 78%, Juventus Turyn F.C. 22%.
Furia Sokołów FC - Juventus Turyn F.C. 1:5

46e minuut.
Cultraro met een sublieme pass. Quang Thắng is nu in balbezit. Quang Thắng passt de bal zonder na te denken. Manfreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfreto haalt uit met een fantastische trap. Damian bokst de bal weg.

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quang Thắng met de inworp. Cultraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cultraro geeft de bal voor. Klungelig pakt Ganz de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Cultraro is nu in balbezit. Cultraro passt de bal in één keer door. Kwiecień speelt de bal door. Manfreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfreto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Cultraro rent richting de bal. Cultraro passt de bal zonder na te denken. Rosendo is nu in balbezit. Manfreto onderschept slim de pass. Manfreto schiet op doel. Damian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Pujades probeert de bal met de borst te controleren. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cultraro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Manfreto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manfreto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Pac passt de bal in één keer door. Escobar is nu in balbezit. Cultraro begaat een overtreding. Cultraro krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Zsinka geeft een hoge lob. Cultraro kopt de bal weg. Manfreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfreto schiet op doel. Damian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - Juventus Turyn F.C. 1:6

61e minuut.
Podpora is nu in balbezit. Cultraro verovert de bal door een tackle van achteren. Cultraro met een sublieme pass. Manfreto rent richting de bal. Manfreto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Pujades kopt de bal weg. Daar is Kwiecień, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwiecień passt de bal zonder na te denken. Manfreto is nu in balbezit. Manfreto schiet op doel. Damian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Domínguez onderschept slim de pass. Domínguez passt de bal met de wreef. Kwiecień speelt de bal door. Manfreto rent richting de bal. Manfreto schiet op doel. Damian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Benie passt de bal zonder na te denken. Pac is nu in balbezit. Pac passt de bal met de wreef. Escobar rent richting de bal. Escobar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Benie speelt de bal door. Escobar rent richting de bal. Escobar probeert naar een medespeler te passen. Pac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pac draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Yengeç verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furia Sokołów FC 73%, Juventus Turyn F.C. 27%.
Furia Sokołów FC - Juventus Turyn F.C. 1:6