Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ks Zastalowskie FC Mazur Ełk
., . Tactiek big36
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
46.6 gemiddelde waardering 45.1
goed Schieten solide
solide Passen redelijk
solide Verdedigen goed


6e minuut.
Einasto passt de bal in één keer door. Migiakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Migiakis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dávila de bal. Dávila schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Stirling passt de bal zonder na te denken. Pajulahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajulahti met een sublieme pass. Lois is nu in balbezit. Lois schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Pajulahti passt de bal zonder na te denken. Carnegie rent richting de bal. Giachetti begaat een overtreding. Carnegie raakt geblesseerd tijdens het duel. Pajulahti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ellul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Lois kopt de bal weg. Klungelig pakt Giachetti de bal. Carnegie rent richting de bal. Carnegie draait met de bal, schiet en ... Ellul werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Zastalowskie - FC Mazur Ełk 0:1

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pajulahti met een snelle inworp. Roussias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila haalt uit met een fantastische trap. Charles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Kaczewski heeft problemen om de bal te vangen. Dávila rent richting de bal. Kaczewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dávila wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dávila kan niet meer verder spelen. Starszak komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Inworp. Villa met een snelle inworp. Migiakis probeert naar een medespeler te passen. Starszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Starszak haalt uit met een fantastische trap. Charles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Klungelig pakt Starszak de bal. Kaczewski speelt de bal door. Einasto probeert naar een medespeler te passen. Starszak rent richting de bal. Starszak haalt uit met een fantastische trap. Charles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Roussias rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ks Zastalowskie - FC Mazur Ełk 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Zastalowskie 49%, FC Mazur Ełk 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ks Zastalowskie - FC Mazur Ełk 1:1

48e minuut.
Pajulahti kan de bal niet met de borst controleren. Pajulahti passt de bal zonder na te denken. Daar is Lois, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carnegie bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnegie schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Zastalowskie - FC Mazur Ełk 1:2

53e minuut.
Migiakis is nu in balbezit. Migiakis passt de bal met de wreef. Einasto probeert naar een medespeler te passen. Sályi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sályi schiet op doel. Charles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Stirling rent richting de bal. Migiakis verovert de bal door een tackle van achteren. Migiakis geeft een hoge lob. Sályi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sályi draait met de bal, schiet en ... Charles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Yee Wah geeft een lange en hoge pass. Pajulahti kopt de bal weg. Iorgulescu is nu in balbezit. Lois verovert de bal door een tackle van achteren. Lois draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Doeltrap. Molina komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Taffe komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Kaczewski is nu in balbezit. Starszak verovert de bal door een tackle van achteren. Starszak passt de bal met de wreef. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Taffe kopt de bal weg. Klungelig pakt Iorgulescu de bal. Carnegie bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnegie haalt uit met een fantastische trap. Ellul werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Zastalowskie - FC Mazur Ełk 1:3

80e minuut.
Inworp. Tysiąc komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Einasto passt de bal in één keer door. Migiakis is nu in balbezit. Migiakis passt de bal zonder na te denken. Daar is Sályi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sályi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Zastalowskie 45%, FC Mazur Ełk 55%.
Ks Zastalowskie - FC Mazur Ełk 1:3