Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vodka Squad Iskra Radwanowice
433M Tactiek 5LIGAŚWIATA
50% Balbezit 50%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 54.9
adequate Schieten very good
good Passen very good
very good Verdedigen good


2e minuut.
Hoàng Huy is nu in balbezit. Hoàng Huy met een sublieme pass. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu schiet op doel. Kondrk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodka Squad - Iskra Radwanowice 0:1

3e minuut.
Kącki is nu in balbezit. Kącki passt de bal zonder na te denken. Luque Ramírez met een sublieme pass. Hoàng Huy rent richting de bal. Hoàng Huy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Luque Ramírez speelt de bal door. Kącki heeft problemen om de bal te vangen. Kącki met een sublieme pass. Hoàng Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Huy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Hoàng Huy is nu in balbezit. Kurşun onderschept slim de pass. Kurşun geeft een hoge lob. Zgonjanin is nu in balbezit. Zgonjanin schiet op doel. Brunetti bokst de bal weg.

17e minuut.
Luque Ramírez speelt de bal door. Kącki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kącki passt de bal met de wreef. Câmpeanu is nu in balbezit. Câmpeanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Luque Ramírez speelt de bal door. Kącki is nu in balbezit. Kącki passt de bal in één keer door. Hoàng Huy is nu in balbezit. Hoàng Huy draait met de bal, schiet en ... Kondrk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vodka Squad 71%, Iskra Radwanowice 29%.
Vodka Squad - Iskra Radwanowice 0:1

46e minuut.
Hoàng Huy is nu in balbezit. Dutkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hoàng Huy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Borjas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Câmpeanu krijgt zijn hoofd ertegen. Kondrk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

47e minuut.
Hoàng Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kącki zal de hoekschop nemen. Câmpeanu rent richting de bal. Câmpeanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Kącki passt de bal zonder na te denken. Hoàng Huy rent richting de bal. Pożegowiak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pożegowiak krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Gándara is nu in balbezit. Gándara probeert naar een medespeler te passen. Kącki geeft de bal voor. Câmpeanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodka Squad - Iskra Radwanowice 0:2

63e minuut.
Párraga Ortiz speelt de bal door. Luque Ramírez probeert naar een medespeler te passen. Câmpeanu rent richting de bal. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap. Kondrk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodka Squad - Iskra Radwanowice 0:3

69e minuut.
Câmpeanu passt de bal zonder na te denken. Gándara bereikt de bal nog maar net als eerste. Gándara passt de bal zonder na te denken. Câmpeanu is nu in balbezit. Câmpeanu schiet op doel. Kondrk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Koşaralp probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hoàng Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Huy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodka Squad - Iskra Radwanowice 0:4

79e minuut.
Borjas probeert naar een medespeler te passen. Kącki is nu in balbezit. Kącki met een sublieme pass. Hoàng Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Huy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Tomasini met de inworp. Azzaro is nu in balbezit. Benitez verovert de bal door een tackle van achteren. Benitez draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Párraga Ortiz geeft een lange en hoge pass. Daar is Pożegowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Huy rent richting de bal. Hoàng Huy haalt uit met een fantastische trap. Kondrk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodka Squad - Iskra Radwanowice 0:5

90e minuut.
Luque Ramírez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Benítez de bal. Luque Ramírez verovert de bal door een tackle van achteren. Luque Ramírez geeft een lange en hoge pass. Hoàng Huy krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodka Squad - Iskra Radwanowice 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vodka Squad 69%, Iskra Radwanowice 31%.
Vodka Squad - Iskra Radwanowice 0:6