Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iskra Radwanowice Vodka Squad
5LIGAŚWIATA Tactiek 433M
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
53.5 gemiddelde waardering 44.7
zeer goed Schieten redelijk
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kącki met een snelle inworp. Luque Ramírez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Câmpeanu de bal. Câmpeanu draait met de bal, schiet en ... Kondrk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Zgonjanin rent richting de bal. Bilski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zgonjanin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dumitraşcu met een snel genomen vrije trap. Benitez rent richting de bal. Benitez draait met de bal, schiet en ... Brunetti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Petrovický geeft een lange en hoge pass. Inworp. Drewniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benítez geeft een hoge lob. Zgonjanin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Brunetti trapt de bal weg van het doel. Luque Ramírez probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tomasini. Tomasini krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez passt de bal in één keer door. Tomasini met een sublieme pass. Benitez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benitez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Kącki rent richting de bal. Kącki met een sublieme pass. Klungelig pakt Luque Ramírez de bal. Luque Ramírez geeft een hoge lob. Câmpeanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Kondrk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Benitez kopt de bal weg. Daar is Gándara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gándara passt de bal zonder na te denken. Hoàng Huy is nu in balbezit. Hoàng Huy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Bilski speelt de bal door. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Párraga Ortiz zal de hoekschop nemen. Hoàng Huy springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Radwanowice - Vodka Squad 1:0

25e minuut.
Drewniak rent richting de bal. Drewniak geeft de bal voor. Kącki probeert de bal aan de voet te houden. Dutkiewicz rent richting de bal. Dutkiewicz schiet op doel. Brunetti bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Luque Ramírez probeert naar een medespeler te passen. Párraga Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Huy is nu in balbezit. Hoàng Huy schiet op doel. Kondrk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Radwanowice - Vodka Squad 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Radwanowice 34%, Vodka Squad 66%.
Iskra Radwanowice - Vodka Squad 2:0

48e minuut.
Luque Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Luque Ramírez passt de bal met de wreef. Hoàng Huy is nu in balbezit. Hoàng Huy schiet op doel. Kondrk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Radwanowice - Vodka Squad 3:0

48e minuut.
Dutkiewicz rent richting de bal. Drewniak is nu in balbezit. Dutkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewniak rent richting de bal. Drewniak geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Brunetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zgonjanin springt en kopt de bal. Brunetti probeert wanhopig de bal te grijpen. Dutkiewicz rent richting de bal. Dutkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Radwanowice - Vodka Squad 3:1

53e minuut.
Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Luque Ramírez speelt de bal door. Párraga Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Huy is nu in balbezit. Hoàng Huy draait met de bal, schiet en ... Kondrk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu draait met de bal, schiet en ... Kondrk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Drewniak passt de bal in één keer door. Párraga Ortiz is nu in balbezit. Párraga Ortiz met een sublieme pass. Câmpeanu rent richting de bal. Câmpeanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Luque Ramírez passt de bal in één keer door. Kącki is nu in balbezit. Kącki passt de bal in één keer door. Hoàng Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Huy schiet op doel. Kondrk bokst de bal weg.

66e minuut.
Petrovický speelt de bal door. Luque Ramírez met een sublieme pass. Klungelig pakt Câmpeanu de bal. Luque Ramírez is nu in balbezit. Luque Ramírez geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Luque Ramírez met een sublieme pass. Dumitraşcu rent richting de bal. Dumitraşcu passt de bal zonder na te denken. Párraga Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Párraga Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Benitez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasini bereikt de bal nog maar net als eerste. Benitez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benitez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Radwanowice 35%, Vodka Squad 65%.
Iskra Radwanowice - Vodka Squad 3:1